Urmează conjuncția Marte-Uranus. Ce poate aduce pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

În următoarele zile, ne vom confrunta cu eveniment care va declanșa numeroase evenimente spontane. 

Pe 14 și 15 iulie, astrele ne pregătesc un aspect exploziv: Conjuncția Marte-Uranus!

Marte tranzitează semnul Taurului până pe 20 iulie! Marte este agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări. Vom deveni extrem de nerăbdători.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”, unde anume ar fi cazul să frânăm, să ne oprim puțin.

Uranus este planeta care aduce schimbări. Și nu ne întreabă dacă le vrem sau nu. Să nu uităm că simbolizează tot ce este revoluționar, ieșit din tipare. Nu îl interesează regulile și vrea tot ce este diferit. De asemenea, Uranus ne vorbește despre independenta, nonconformism, surpriză și neobișnuit. Uranus este în al doilea semn din zodiac, cel al Taurului, până în 2026. 

Întâlnirea celor doi aștri va aduce surprize celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion. Vărsător. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția se petrece în casa a doua. Deoarece casa a doua reprezintă talentele și abilitățile tale, precum și condiția ta financiară, s-ar putea să ai parte de cheltuieli impulsive. Această conjuncție poate aduce evenimente și decizii bruște despre cum îți gestionezi banii, încurajându-te să iei măsuri îndrăznețe și să fii deschis la idei diferite. Citește previziunile complete AICI.

Taur/Ascendent în Taur

Această conjuncție poate aduce multe evenimente subite legate de schimbări sau decizii care încurajează independența și luarea unor acțiuni îndrăznețe, prin îmbrățișarea unor idei inovatoare. Pe de o parte, poți experimenta conflicte cu oamenii care nu sunt de acord cu noul tu sau nu sunt obișnuiți cu tine în această nouă formă, cu independența ta. Este momentul în care spui: „Acceptă-mă așa cum sunt.” Citește previziunile complete AICI.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Acest eveniment aduce schimbări și evenimente neașteptate. Necesită afirmarea independenței și inițierea schimbării. Vei fi tu cel care va trebui să conducă aceste schimbări, eliberându-te de tiparele vechi și adoptând o nouă abordare. Energia acestei conjuncții poate duce la conflicte de voință între ceea ce vrei tu și ceea ce au transmis generațiile anterioare. Citește previziunile complete AICI.

Rac/Ascendent în Rac

Poți experimenta o modificare a valorilor tale sau o dorință de libertate în felul în care folosești resursele. În această perioadă, este important să rămâi adaptabil și deschis la schimbare. Fii atent să echilibrezi impulsivitatea cu pragmatismul în relațiile cu grupurile și cu obiectivele tale. Citește previziunile complete AICI.

Leu/Ascendent în Leu

Poate aduce conflicte sau ciocniri de voință între tine și figurile autoritare sau între modul în care te percep alții și dorința ta de independență. Vei experimenta schimbări subite în viața profesională, care vor aduce dorința de a urma o cale profesională neconvențională. Alții te vor privi și vor spune „Ce faci? Asta e nebunie! Nu are sens." Îmbrățișează aceste oportunități și arată-ți talentele unice. Citește previziunile complete AICI.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

S-ar putea să te simți inspirat să explorezi noi filozofii sau să pornești într-o călătorie de evoluție personală și spirituală. Așadar, îmbrățișează aceste oportunități de expansiune intelectuală și ia în considerare abordările neconvenționale pentru învățare, studiu, călătorii sau studii în străinătate, care pot fi transformatoare mental, fizic, spiritual și emoțional pentru tine. Citește previziunile complete AICI.

Balanță/Ascendent în Balanță

Această conjuncție afectează casa a opta a transformării, intimității și resurselor împărtășite, ceea ce poate duce la schimbări bruște în relațiile tale intime sau în finanțele comune. Este o oportunitate de a îmbrățișa aceste legături emoționale profunde și de a elibera tiparele vechi care nu îți mai servesc. Citește previziunile complete AICI.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția se petrece în casa a șaptea, a relațiilor tale personale și profesionale, și poate aduce schimbări bruște care te pot solicita să te afirmi mai curajos în ceea ce privește dorințele, nevoile și cerințele tale. Îmbrățișează aceste oportunități de a colabora cu alții la proiecte inovative, fii deschis la compromisuri, menținându-ți în același timp independența. Citește previziunile complete AICI.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Poate fi ca o trezire care are legătură cu sănătatea mintală și starea ta de bine: „În sfârșit înțeleg, poate trebuie să merg la aceste întâlniri, poate trebuie să urmez acest curs, nu pot face asta singur.” Poate fi dorința de libertate față de limitările impuse de corpul, mintea sau spiritul tău și dorința de a fi atent la necesitatea de a echilibra comportamentele impulsive și practicitatea, pentru că Taurul are o energie lentă, constantă, stabilă și ancorată. Citește previziunile complete AICI.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a cincea. Această casă reprezintă toate temele legate de copii, activități copilărești, creativitate, distracție, aventuri amoroase și romantism. Este casa care indică ceea ce facem pentru recreere, bucurie și plăcere, unde dorim să ne simțim bine în pielea noastră. Citește previziunile complete AICI.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tranzitul din casa a patra, cea căminului și familiei, poate aduce schimbări neașteptate în situația ta de locuit sau în dinamica familială. Îmbrățișează aceste oportunități de a inova viața domestică, de a crea un sens mai autentic al ceea ce înseamnă acasă pentru tine și concentrează-te pe îngrijirea conexiunilor emoționale cu membrii familiei. Citește previziunile complete AICI.

Pești/Ascendent în Pești

Această conjuncție poate aduce și conflicte, precum ciocniri legate de ceea ce spui, valorile și dorințele tale, nevoia de libertate și modul în care îți folosești resursele. Unii ar putea dori să păstreze metodele tradiționale, cum ar fi utilizarea email-ului, în timp ce tu dorești să folosești inteligența artificială, știința și tehnologia pentru a schimba lucrurile. Citește previziunile complete AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel