Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Taur: Te eliberezi de vechile tipare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Taur/Ascendent în Taur!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocare prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre și investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Taur/Ascendent în Taur

Această conjuncție are loc în prima casă, care reprezintă sinele, identitatea, corpul și lucrurile pe care vrei să le începi. Este precum o carte de vizită. Prima casă reprezintă modul în care ești văzut și energia modului în care vrei să fii cunoscut sau cum te văd alții.

Marte aduce impulsul de a te elibera de felul în care ai fost cunoscut, de imaginea ta, de identitatea ta. Este modul prin care vei lua inițiativa pentru a avea mai multă libertate. Îți arată ceea ce te pasionează și de unde ai curajul de a depăși anumite provocări prin acțiune directă.

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Uranus simbolizează schimbarea și inovația. Guvernează intuiția, descoperirile și abordările neconvenționale de tipul: „Vreau să mă tund, vreau acest tatuaj, nu vreau să mai fiu cunoscut astfel." Te încurajează să te eliberezi de orice limitări care te-au ținut pe loc, dorind să cauți progresul prin metode neașteptate, o schimbare totală, o ieșire din tipare. Există o energie intensificată în jurul ideii de a fi unic și impulsiv. Vrei să te eliberezi de rutina obișnuită a modului în care oamenii te percep, să schimbi cine ești.

Această conjuncție poate aduce multe evenimente subite legate de schimbări sau decizii care încurajează independența și luarea unor acțiuni îndrăznețe, prin îmbrățișarea unor idei inovatoare. Pe de o parte, poți experimenta conflicte cu oamenii care nu sunt de acord cu noul tu sau nu sunt obișnuiți cu tine în această nouă formă, cu independența ta. Este momentul în care spui: „Acceptă-mă așa cum sunt."

Pe de altă parte, gândește-te la asta ca la o eliberare de tiparele vechi, eliberarea de gândurile, ideile și credințele pe care alții le-au proiectat asupra ta. Aceasta ar putea însemna eliberarea de o religie, o filozofie, o credință pe care alții ți-au impus-o. Este o descoperire, o trezire personală legată de valorile și dorințele tale.

Astrolog internațional despre horoscopul verii 2024: Vom avea cea mai frustrantă lună a anului!

Colectiv, acest lucru poate fi văzut ca teme legate de dorința ta de a te adapta și de a te conforma. În acest moment, va fi foarte important să rămâi adaptabil, deschis la schimbare, conștient de faptul că nu toată lumea va înțelege sau aprecia asta și să găsești un echilibru între a fi impulsiv și a fi practic.


Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel