Previziuni astrale prima jumătate a lunii SEPTEMBRIE 2024. Cum încep toamna cele douăsprezece zodii?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Încă din prima săptămână din septembrie, avem parte de trei evenimente astrologice serioase: Pluto se întoarce în Capricorn, Lună Nouă din Fecioară, Marte intră în Rac. 

Primele două săptămâni din septembrie sunt marcate de intrarea lui Marte în Rac și reîntoarcerea lui Pluto în Capricorn. Vom fi conduși de nevoia de stabilitate și armonie. Însă ne vom trezi implicați în lupte de putere care nu ne aparțin. Și astfel, va trebui să deprindem arta negocierii și capacitatea de a face compromisuri, care pe termen scurt ne aduc pierderi, dar care se vor dovedi a fi câștigătoare pe termen lung. 

Luna Nouă din Fecioară de pe 3 septembrie este momentul cel mai bun pentru strângerea recoltei(la propriu și/sau la figurat), curățenia de toamnă sau schimbarea locului de muncă/atitudinii de la serviciu. 

Horoscop TOAMNĂ 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Prima jumătate a lunii septembrie se va transforma într-un paradox pentru tine. Pluto retrograd se întoarce pentru ultima dată, până în 2044, în casa a zecea, a carierei. Marte, propriul guvernator, va intra în casa a patra, cea opusă lui Pluto, cea a mediului familial și a stabilității. Deci vei fi implicat în mai multe lupte de putere atât la serviciu, cât și acasă. 

Horoscop 2025 Berbec

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se va afla în primele două săptămâni din septembrie în casa a șasea. Și va face un aspect pozitiv cu Jupiter. Astrele te ajută să fii mai eficient la serviciu, să muncești cu drag și spor și să fii mai curajos în negocierile pentru creșterea veniturilor. Uranus retrograd vine cu o poftă crescută de independență și cu instabilitate. 

Horoscop 2025 Taur

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, încă mai duce în spate unele efecte ale retrogradării. Acesta va tranzita casa a treia și a patra. Ceea ce înseamnă că îți vei schimba destul de des prioritățile. În prima săptămână, vei fi pe drumuri și te vei ocupa de chestiuni administrative. Iar, în a doua săptămână, vei rezolva unele probleme mai vechi din gospodărie. 

Horoscop 2025 Gemeni

Rac/Ascendent în Rac

Pe 4 septembrie, Marte își începe tranzitul în semnul tău. Și aduce ambiție, curaj, energie. Dar și nerăbdare sau furie. Orice exces de zel îți va crea neplăceri. Și cum Pluto retrograd se va întoarce în casa a șaptea, vei fi tentat să iei decizii pe plan relațional. Dar trebuie să îți dai seama de la ce pornești: de la cauza adevărată sau de la pretext. 

Horoscop 2025 Rac

Leu/Ascendent în Leu

Marte intră în casa a douăsprezecea și te obligă să faci un pas în spate. Să te confrunți cu tendințele de auto-sabotaj. Îți vei da seama ce oameni sunt alături de tine cu adevărat și cine nu. Astrele îți recomandă să pui sănătatea pe primul loc. Și să te ferești de jocuri politice pentru că îți vor dăuna enorm. 

Horoscop 2025 Leu

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Atenția ta trebuie să se ducă spre carieră. Cu Jupiter în casa a zecea și Marte în casa a unsprezecea, vei primi sprijin de la diverși oameni pentru proiectele tale. Și astfel, vei deveni mai vizibil ca altădată. Relația cu partenerul va trece prin unele teste de care ai tot fugit. Mercur se întoarce în semnul tău și te ajută să iei decizii bune. 

Horoscop 2025 Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

În prima jumătate a lunii, Venus(propria guvernatoare) îți tranzitează semnul. Vei avea o perspectivă optimistă asupra vieții. Și chiar vei avea nevoie de ea! Pentru că Marte va intra în casa carierei și Pluto se va întoarce în casa familiei. Altfel spus, urmează câteva zile în care nu vei avea deloc liniște. Stai departe de conflictele cu șefii!

Horoscop 2025 Balanță

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, începe tranzitul în casa a noua. Primești mai multă forță în momentele în care lupți pentru o cauză. De asemenea, urmează o perioadă nemaipomenită pentru călătorii și studiu. Singurul domeniu care îți va da bătăi de cap va fi cel relațional. Vei întâmpina tot felul de situații dezamăgitoare. 

Horoscop 2025 Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Problemele financiare nu îți vor da pace! Există riscul să te cerți și cu partenerul din cauza banilor. Încearcă să porți din timp discuții cu el despre subiect și să fii cât mai transparent. Orice negociere pe care o vei purta va avea parte de încurcături. Graba strică treaba! Stai departe de alianțele dubioase de la locul de muncă!

Horoscop 2025 Săgetător

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cea mai importantă veste este aceea că Pluto revine în semnul tău, unde a intrat în 2008 și că îți va da examenul final. Evenimentele prin care vei trece vor fi menite să îți arate ce bine funcționezi în momentele de criză și că ai o putere interioară fantastică. După care, intrarea lui Marte în casa a șaptea poate crea disensiuni în relații sau nerăbdare pentru cei singuri. 

Horoscop 2025 Capricorn

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conflictele de la locul de muncă te vor consuma enorm. Îți va fi destul de greu să gestionezi stresul. Iar organismul se va resimți serios. De aceea ar fi bine să ai o rutină cât mai simplă. Pe plan financiar, va fi nevoie neapărat de o nouă strategie. Una care să te ajute până la final de an. 

Horoscop 2025 Vărsător

Pești/Ascendent în Pești

Pe 4 septembrie, Marte va intra în casa a cincea. Ce înseamnă asta? Că toamna începe cu o porție suplimentară de romantism, de distracție și cu dorința de a te bucura de plăcerile vieții. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți, mai ales dacă le veți dedica mai multă atenție și timp. Saturn retrograd te va veghea și se va asigura că nu vei face investiții proaste, pe plan financiar sau afectiv.

Horoscop 2025 Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel