Horoscop 2025 Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce aduce anul următor pentru nativii Scorpion și cei cu Ascendent în Scorpion!

Astrosens.ro împlinește trei ani! Cu această ocazie, avem un cadou pentru voi: previziunile anului 2025. De trei ani, ne bucurăm împreună de ceea ce ne aduc astrele. Chiar dacă uneori ne supără, mereu avem ceva de învățat. Suntem recunoscătoare că sunteți alături de noi și vă invităm să celebrăm această aniversare împreună!

Horoscop 2025  Scorpion/Ascendent în Scorpion

Sunt multe aspecte de menționat, dar vom începe cu ieșirea lui Uranus din casa a șaptea. La anul, între 7 iulie și 8 noiembrie, acesta va tranzita casa a opta. Ce se întâmplă? Uranus îți oferă spațiu și eliberează zona relațională. Dacă până acum te-ai confruntat cu multă instabilitate, Uranus te va ajuta enorm. De exemplu, poate ești într-o relație din care nu reușești să ieși.

Când va părăsi casa a șaptea, situația se va stabiliza și vei avea mai multă claritate. Să ne imaginăm că ai tras de o persoană și erai dispus să primești orice firimitură. La anul, vei avea un șoc: vei simți că meriți mai mult. Din acest punct de vedere, vei deveni mult mai prețios în ochii tăi.

Pentru o scurtă perioadă, Saturn și Neptun se vor afla în casa a șasea. Îți vei da seama că nu mai poți să te epuizezi pe plan profesional. Să mai muncești câteva ore în plus sau să te sacrifici pentru un coleg nu va mai avea rost. Trebuie să înveți cum să fii mai oportunist. Din acest punct de vedere, 2025 va fi un an foarte bun.

Începând din iunie, Jupiter va tranzita casa a noua. Îți aduce șansa să călătorești, să pleci din țară sau să îți găsești un partener din străinătate. În plus, te poți înscrie la o facultate. Vei vedea lumea altfel și vei deveni mai spiritual.

Horoscop 2025 Balanță

Daniela Simulescu îți reamintește un lucru important: propria fericire depinde de tine. Cu cât aștepți mai mult să îți ofere alții fericire, cu atât vei pierde timp, energie și resurse interioare. Pe acestea le-ai putea investi într-o relație sănătoasă cu o persoană mult mai echilibrată și care știe ce vrea de la viață, nu cu una confuză.

Dar anul 2024 încă nu s-a terminat! Iată ce te mai așteaptă până la finalul acestuia!

Până pe 15 noiembrie, Saturn va fi retrograd în casa a cincea. Există posibilitatea să îți dai seama că ai investit prea mult într-o relație care nu duce nicăieri. Poți avea senzația că ești neiubit și neapreciat. Din nou, îți reamintim că fericirea depinde doar de tine. Astrele nu te vor în situații în care te simți neiubit. Mulți vor decide să treacă la următorul nivel al relației. Vor apărea dificultăți în zona legată de copii. Cu Jupiter în casa a opta, vei face investiții inspirate. La finalul anului, Marte retrogradează în casa carierei, ceea ce poate aduce crize și decizii marcante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel