Zodia prinsă în ipostaze dificile. Daniela Simulescu: Nu juca rolul victimei! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

Pe 1 iulie, Mercur din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Inspirația este îmbinată armonios cu comunicarea și gândirea. Acest aspect ne ajută să visăm, să vizualizăm și să manifestăm.

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Ne așteaptă o perioadă plină de declarații puternice, dramatice, dar impresionante.

Pe 5 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Toată lumea va încetini, chiar dacă ești printre vitezomanii zodiacului. Răbdarea va fi arma principală.

Pe 6 iulie avem Lună Nouă în semnul Racului. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Acum, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Putem începe proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul. Se duce în casa a treia, ceea ce ție îți priește de minune. Devii plin de viață, dornic să cunoști oameni și să călătorești. În această săptămână, ești în toate direcțiile. Dar Mercur va face opoziție cu Pluto. Deci nu îți iese totul așa cum ai visat. La un moment dat, te-ai putea lovi de niște ziduri la locul de muncă, în familie sau în comunitatea din care faci parte. Se întâmplă niște evenimente care te irită. Te bagă într-un joc în care spui „Lasă că vă arăt eu vouă”. Te afli într-o joacă și competiție permanente. Cu Marte în casa a douăsprezecea, te-ai putea auto-sabota.

Excesul de zel este dăunător pentru o zodie. Daniela Simulescu: Te bagi unde nu îți fierbe oala! - VIDEO

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, ai putea avea o relație dezechilibrată cu resursele în săptămâna aceasta. Nu te gândi doar la bani, ci și la timp, energie, disponibilitate. Nu le gestionezi așa cum ar trebui. Ai nevoie de un buton de dozaj, conform astrologului. Jupiter se află în casa a șaptea. Vrei să te înțelegi bine cu toți, dar nu te poți pierde atât de ușor. Nu ești pentru toată lumea. Mercur se duce în casa a noua și va face opoziție cu Pluto din casa a treia. Deseori, vei simți că oamenii din jurul tău sunt limitați. Recomandarea Danielei Simulescu este să îți vezi interesul.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur intră în casa a șaptea și face opoziție cu Pluto din semnul tău. În zilele ce urmează, vor fi ipostaze destul de dificile pentru tine. Nu te înțelegi deloc cu oamenii din jur. Tu ai o opinie, iar ei alta. Nimeni nu lasă de la el. Recomandarea astrologului este să îți dai seama pentru ce lupți. Dacă celălalt vrea să creadă că are dreptate, lasă-l să o aibă. Nu lua decizii la nervi. În zilele ce urmează, negocierile sunt foarte îngreunate. Luna Nouă se petrece în casa a șasea. La locul de muncă, pot apărea tot felul de schimbări. Nu juca rolul victimei. Dacă apare o situație la serviciu și nu știi cum să reacționezi, încearcă să rămâi calm și să găsești soluții constructive.

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel