Zodia cea mai afectată de Jupiter retrograd. „Nu le știi pe toate, așa că nu te grăbi să ai mereu răspunsuri!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pixabay.com
pixabay.com

Care va fi cea mai afectată zodie de tranzitul lui Jupiter retrograd? De ce trebuie să țină cont?

De azi, Jupiter va fi retrograd în semnul Gemenilor, până pe 4 februarie 2025. Apoi, își va reîncepe mersul direct în Gemeni până pe 10 iunie 2025, când intră în Rac.

Este un moment potrivit să ne aliniem din nou cu ideile noastre, dar și o perioadă ideală pentru introspecție. Suntem încurajați de acest tranzit al lui Jupiter retrograd să încetinim pasul, să ne uităm în spate la ce am făcut și să privim cu încredere în viitor. Dar trebuie să omitem încrederea exagerată și să ne menținem și cu picioarele pe pământ, fiindcă Jupiter poate aduce și un exces de zel. Cu alte cuvinte, trebuie să ne mai rafinam ambițiile, gusturile, să nu le mai facem pe toate, ci doar ceea ce ne servește.

Kapiel Raaj, astrolog internațional: "Iată ce înseamnă să ai Jupiter retrograd în harta natală!”

Cele mai afectate persoane de tranzitul lui Jupiter retrograd sunt, fără doar și poate, cele născute în semnul Gemenilor, cele cu ascendent în Gemeni și cele care au marcaj puternic în acest semn de aer. Pentru acești nativi, este vorba, în primul rând, despre EI. Este un tranzit extrem de important pentru tine, fiindcă are de-a face cu propria ta identitate, cu personalitatea ta, cu lucrurile pe care vrei să le începi.

Vrei să fii văzut, ai multe aspirații, scopuri, idealuri. Prima casă a zodiacului este ca un buletin sau ca o carte de vizită a fiecărei zodii. Pentru că Jupiter retrogradează acum în Gemeni, acești nativi se vor uita foarte atent la cine sunt ei cu adevărat! O să fie o perioadă extrem de importantă pentru creștere și dezvoltare personală, dar și pentru reflectare. O să te gândești mai intens la viața ta și îți vei răspunde la întrebarea: De unde vin și încotro mă îndrept? O să fii mai atent la modul în care te prezinți lumii întregi. 

Totuși, acest tranzit te poate face să te îndoiești de multe ori de direcția în care se îndreaptă viața ta. Așadar, poată să mai piară un pic din încrederea exagerată pe care o aveai în tine sau în lucrurile pe care le faci. O să îți pui mereu întrebarea: "Oare e bine ce fac? Însă nu este neapărat ceva negativ. Această retrogradare a lui Jupiter în semnul lor îi va face pe Gemeni să își pună mai mult mintea la contribuție. 

Totodată, te poți reinventa pe plan personal și o să îți pese mai mult de ceea ce cred cei din jur. Va fi momentul să pui semnul egal intre ceea ce îți dorești și propria autenticitate. Fii răbdător până în luna februarie și dă-ți voie să iți pui mai multe întrebări. Nu le știi pe toate, așa că nu te grăbi să ai mereu răspunsuri. 

Schimbările pe care le vei face acum te vor ajuta pe termen lung, așa că fii curajos.

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel