Zodia care va avea un destin IMPLACABIL. "Ajunge, nu mai pot să continui la fel, o iau pe altă cale.”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce îi așteaptă în această lună pe următorii nativi?

Este vorba despre Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn. Ce situații vor întâmpina în această lună?

De ce trebuie să ții cont, în primul rând?

Începând cu data de 29 iunie, Saturn, guvernatorul tău și influența principală din viața ta, își va începe perioada de retrogradare în Casa a treia.

Totuși, este posibil să resimți deja efectele acestei retrogradări înainte de data menționată. Ce înseamnă asta? Ei bine, multe dintre promisiunile făcute, proiectele planificate sau chiar planurile de scurtă durată vor trebui să fie reevaluate și reanalizate. Totul va încetini, iar tu, fiind un semn meticulos și metodic, vei prefera să faci lucrurile cum trebuie.

Dar, nu doar retrogradarea lui Saturn va influența starea pe care o vei avea în această lună. Cu Casa a șasea atât de activă, te vei concentra în mare parte pe muncă, ce pare că nu îți mai dă pace deloc. Însă, acest lucru poate să te epuizeze atât fizic, cât și mental.

Neptun în primele șase case astrologice. În ce domenii vei experimenta confuzii, iluzie sau creștere spirituală?

Deși vei avea ocazia să îmbini plăcutul cu utilul în unele proiecte, vei simți oboseala și vei observa că totul va cere mai mult efort și resurse din partea ta. Este important să îți administrezi energia în mod inteligent și să elimini din viața ta ceea ce este inutil sau superficial. Fiind mai selectiv în legăturile tale și mai atent la călătoriile tale, vei putea economisi resurse și vei avea mai multă claritate.

Pe partea personală, intrarea lui Marte în Casa a cincea te îndeamnă să fii mai egoist și să acorzi mai multă atenție propriei tale persoane. Este momentul să îți apreciezi talentele și să îți pui în valoare potențialul. Finalul lunii aduce o Lună Plină în semnul tău, ceea ce indică un moment de schimbare și de decizie. Dacă simți că pierzi ceva, fii deschis, deoarece Universul îți pregătește ceva mai bun în schimb. Este adevărat că o să ai un moment în care spui "Ajunge, eu nu mai pot să continui la fel, o iau pe altă cale.” 

În ceea ce privește relațiile, spre finalul lui iunie, tranzitele favorizează relațiile autentice și serioase, iar asta îți oferă oportunitatea de a construi conexiuni profunde și valoroase.

Furia vine cu un preț dureros pentru o zodie. Daniela Simulescu: Vei rămâne dezamăgit! - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel