Zodia care trece printr-un zbucium sufletesc. Daniela Simulescu: „Vei avea tendința să te sacrifici!”- VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Pentru început, să vedem câteva dintre evenimentele astrologice care ne așteaptă în această săptămână.

Pe 17 iunie, Mercur și Venus intră în semnul Racului. 

Cu Mercur în Rac, emoțiile și raționalul vor lucra împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa de minune. Dar nu totul este frumos. Apelăm la șantaj emoțional sau victimizare. Cu Venus în Rac, apreciem loialitatea, armonia, atașamentul. Vom avea grijă de estetica locuinței, dar și de îmbunătățirea relației cu familia. 

Pe 20 iunie, Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Este un aspect foarte bun pentru a cultiva o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Există riscul (auto)dezamăgirii, înșelăciunii și al pierderii controlului. Situațiile pe care le întâlnim ne-ar putea proiecta confuzia interioară. Ne trebuie program cat mai simplu și bătut în cuie.

Pe 22 iunie, avem Luna Plină în semnul Capricornului. Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vine momentul în care putem lua decizii radicale și să renunțăm la trecut. Rupem atașamentele care nu ne fac bine.

Zodia care se scaldă în apele tulburi ale destinului. Daniela Simulescu: Lasă-i pe alții să se descurce! - VIDEO

Gemeni/Ascendent în Gemeni  

Soarele iese din semnul tău. Chiar dacă ți-a adus destul de multă energie, te-a pus și în ipostaza în care simțeai că trebuie să faci ceva, dar nu știai ce anume. Simțeai că nimeni nu te ajuta. Mercur (guvernatorul tău) și Venus ți-au părăsit semnul. Toți acești aștri se vor afla în casa a doua. Apar cheltuieli, multe tranzacții, investiții, achiziții, negocieri și educație financiară. Îți vei reface bugetul. Este o perioadă foarte bună pentru a cere bani. Nu uita că îl ai pe Jupiter în semnul tău. Acesta îți cere să fii mai curajos, să te descurci cu ce ai și să privești tot timpul partea pozitivă a vieții. La un moment dat, va apărea și o parte bună. Jupiter îți promite că va veni și cu daruri pentru tine, dar mai întâi vrea să te vadă recunoscător pentru ceea ce ai deja.

Leu/Ascendent în Leu

Nu este o săptămână pe placul tău. În casa a douăsprezecea se duc Soarele, guvernatorul tău, Mercur și Venus. Ce trebuie să faci? Un pas în spate. Marte în casa a zecea îți cere să lupți, să te ambiționezi și să faci ravagii la serviciu. Dar toate planetele din ultima casă îți zic că e timpul pentru puțină hibernare, pentru renunțarea la control și pentru a dori să nu mai ai puterea totală asupra vieții și asupra lucrurilor. Ocupă-te și de sufletul tău și de pacea ta interioară. Poate vei deveni mai spiritual, vei medita, vei merge la biserică sau te vei ruga. O să ai tendința să te sacrifici. Pentru o lună, ar trebui să îți sune bine cuvântul „hibernare”. Chiar dacă vei avea și evenimente plăcute, aceste momente te pregătesc pentru când Soarele va intra în semnul tău.

Mesaje TULBURĂTOARE de la astre pentru Taur, Gemeni, Săgetător și Pești. Un ochi plânge, altul râde!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel