Zodia care trebuie să stea în spatele cortinei până anul viitor, potrivit unui astrolog internațional: "Dă un pas în spate!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Avem previziuni noi pentru un semn al zodiacului!

Astro Viktor, un cunoscut astrolog internațional, oferă predicțiile pentru zodia Rac și cei cu ascendent în Rac, referitoare la tranzitul lui Jupiter în Gemeni. Ce aflăm despre acești nativi?

În primul rând, trebuie să vorbim despre faptul că, la tine, Jupiter se afla în Casa a douăsprezecea până în luna iunie a anului 2025. Atunci, Jupiter va intra în semnul tău! De asemenea, astrologul amintește de faptul că Jupiter este guvernator la tine de Casa a șasea și Casa a noua. Așadar, faci parte din nativii care se pot lovi nu doar de darurile lui Jupiter, dar și de provocările aduse de Marele Benefic. 

Când ai Jupiter în tranzit prin Casa a douăsprezecea, este adevărat că poți beneficia de un lucru clar și anume - să dai un pas în spate. Să stai mai mult în spatele cortinei, lucru care chiar îți va face bine, dacă nu ai făcut-o până acum. Totodată, ai face bine să ții un pic mai mult la viața ta privată. Să nu te bagi în bârfe și în niciun fel de discuții care nu te privesc sau care îți fac rău. Trebuie să petreci mai mult timp făcând o evaluare clară a vieții tale până anul viitor în vară.

Poți să devii mai sensibil în această perioadă, dar și mai empatic cu cei din jurul tău. Și este un lucru bun, pentru că poți să vezi dincolo de superficialități. Este un tranzit bun să îi ajuți pe cei din jur și să le întinzi o mână atunci când au nevoie de ajutor. Acest tranzit discută mult și despre spiritualitatea proprie, pe care ai face bine să o protejezi cât mai mult. 

Gândește-te bine cum te protejezi tu de acei vampiri energetici care nu îți aduc nimic bun, dar lângă care insiști să rămâi din numeroase motive. Trebuie să renunți și la obiceiurile care îți fac rău, care te distrug, dar de care nu erai cel mai conștient până acum. Jupiter vrea să îți întindă și el o mână, dar trebuie să te lași ajutat. 

Jupiter guvernează la tine și Casa sănătății, un sector pe care trebuie să îl ai în vedere. Merită să îmbunătățești pur și simplu rutina ta de zi cu zi. Să dormi mai bine, să ieși mai mult din casă, dacă fumezi prea mult, să te gândești de ce ai acest viciu și ce te face să abuzezi de el. Gândește-te ce se ascunde în spatele unor obiceiuri nesănătoase pe care le ai. 

Este important și ce îți afectează sănătatea mintală, pentru că și acolo trebuie lucrat, nu doar la cea fizică. Care sunt fricile care te macină și de care trebuie să scapi? Te simți vinovat dacă nu îi ajuți pe alții? Simți că te iau în râs sau că profită prea mult de ajutorul tău? Sunt întrebări care au nevoie de un răspuns. Pentru că Jupiter este în semnul vorbareț al Gemenilor, acest tranzit vrea de la tine să spui ce ai pe suflet, să nu mai ții în tine. 

Știm că semnul Racului nu spune atât de des ce simte, dar acest tranzit te îndeamnă să o faci. 

Ai în vedere și acest articol: Septembrie cu vești bune pentru Gemeni, Rac și Balanță. Peripeții pentru Fecioară și Pești

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel