Zodia care trebuie să dea dovadă de curaj înainte ca lipsa acestuia să se întoarcă împotriva sa

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 4 noiembrie, Marte va tranzita semnul emoțional al Racului. O zodie are nevoie să devină mai îndrăzneață. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

În mitologie, Marte este asociat cu Ares, zeul războiului. Printre calitățile sale pozitive se numără curajul, pasiunea și ambiția. Ne oferă impulsul puternic de a avansa și de a nu stagna. Totuși, Marte este legat și de agresivitate, încăpățânare, nerăbdare și irascibilitate. În contrast, arhetipul Racului simbolizează familiaritatea, confortul, siguranța, familia și legăturile cu trecutul și rădăcinile.

În semnele de apă, Marte nu se simte în largul său. Când Marte este în Rac, avem tendința de a proteja familia și de a menține armonia în cămin, dar această presiune poate duce la acumularea de frustrări. În acest context, Marte în Rac poate aduce la suprafață conflicte aparent minore, dar care reflectă tensiuni mai adânci.

Nodurile Lunare intensifică influența lui Marte în Rac. Până pe 4 noiembrie, este important să identificăm sursele de furie și să le gestionăm atent pentru a evita izbucniri emoționale în momente nepotrivite. 

Evan Nathaniel Grim este fondatorul Inner World Astrology. În prezent, acesta are peste 1000 de consultații astrologice făcute. Pe canalele de social media, are un număr foarte mare de urmăritori, mai exact peste 400k. „Stilul meu direct, dar profund intuitiv, a atras atenția a peste 30 de milioane de oameni.”, precizează astrologul pe site-ul său.

Pe 4 octombrie, Marte va intra într-o fază de pre-umbră, urmată de retrogradare, ceea ce va consuma energia și va crește frustrarea. Astfel, Racii și cei cu Ascendent în Rac ar trebui să facă acum pașii importanți.

Gelozia nu are limite cu Venus în Scorpion! Recomandări importante pentru fiecare zodie

Astrologul te sfătuiește: „Inițiază o conversație de mare importanță. Încheie o afacere. Aproprie-te de cineva care te interesează, mai ales acum, când Venus se află în casa a cincea, cea a romantismului.

Acesta este momentul să îți susții cauza și să încerci ceva ce în mod normal ai evita. Totuși, ține minte că odată ce Marte ajunge la 17 grade în Rac pe 4 octombrie, va intra în umbra retrogradării sale. Va urma o perioadă complicată, definită de un careu cu Chiron în Berbec, ceea ce va face ca cei cu marcaj în Rac să devină extrem de sensibili și, probabil, ofensați de fiecare mic detaliu. Faza de pre-umbră va crește probabilitatea să regreți sau să fie nevoie să îți revizuiești acțiunile sau reacțiile tale la stres. Poate că deja ai preluat un rol de conducere de când Marte a intrat în Rac pe 4 septembrie.

Dar, dacă nu, ar trebui să îți avansezi planurile acum, cât încă îți gestionezi bine stresul. Pentru că, în timpul fazei de pre-umbră, oamenii s-ar putea să nu mai aibă încredere în capacitatea ta de a face față provocărilor vieții. Și ai putea deveni ușor iritabil din cauza lucrurilor mărunte. În încheiere, Evan Nathaniel Grim întreabă: „Așadar, ce vei reuși să realizezi cât timp Marte este încă într-o poziție decisivă?

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?