Zodia care trebuie să aleagă între sănătate, carieră sau familie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Până pe 11 noiembrie, Venus tranzitează semnul Săgetătorului. Iată ce aduce pentru o zodie de apă!

În astrologie, Venus reprezintă feminitatea, iubirea, sentimentele, valorile și relațiile. Săgetătorul, pe de altă parte, simbolizează libertatea, filosofia, credința, aventura și optimismul. Acestea sunt exact lucrurile de care avem nevoie în această perioadă tensionată la nivel mondial: să credem cu tărie că totul va fi bine, chiar și fără dovezi clare. Să privim viitorul apropiat cu încredere.

Venus va forma mai multe aspecte, dintre care cele mai importante vor fi opoziția cu Jupiter (guvernatorul Săgetătorului) și careurile cu Saturn și Neptun. Aceasta sugerează că, în 2024, acest tranzit va fi unul mai pragmatic. Cu siguranță, Venus în Săgetător va aduce beneficii celor care călătoresc sau își doresc să învețe lucruri noi.

Iată ce ne spune Anastasia, astrolog internațional, despre ce aduce Venus în Săgetător pentru Pești și Ascendent în Pești!

Venus este în casa a zecea, ceea ce este minunat pentru cariera ta. Venus în casa carierei este un semn că te bucuri de slujba ta sau alegi proiecte care sunt plăcute, pline de entuziasm. Relațiile tale cu șefii sunt probabil mai armonioase și mai agreabile. Ar putea fi, de asemenea, un moment excelent pentru a cere o mărire de salariu, un bonus sau un titlu nou. Posibil un moment foarte bun să ceri să lucrezi de acasă sau să lucrezi mai mult de acasă, deoarece Jupiter este în casa a patra până în iunie 2025.

Dorințele lui Jupiter sunt, într-un fel, puțin contradictorii cu cele ale lui Venus. Jupiter în casa a patra vrea să îți extinzi familia și să petreci timp acasă, dar Venus în casa a zecea vorbește despre multă muncă. Așadar, poate că modalitatea de a unifica aceste două energii ar fi: cum poți să lucrezi mai inteligent, nu mai greu, și cum poți să folosești această energie profesională frumoasă pentru a te asigura că nu uiți de nevoia ta de conexiuni familiale, de odihnă și de pace.

Este posibil să apară o anumită rezistență personală și poate vei deveni conștient de anumite tipare nesănătoase. De asemenea, ar putea apărea tensiuni între ceea ce are nevoie sănătatea ta, proiectele tale personale, familia și slujba ta, pe măsură ce Venus face careul cu Saturn și Neptun, mai întâi cu Saturn pe 28 octombrie și apoi cu Neptun pe 9 noiembrie. Aceste perioade ar putea fi mai frustrante. Poate că, în special pe 9 noiembrie, energia ta va fi mai scăzută, te vei simți melancolic, trist, obosit. De aceea, este recomandat să o iei ușor și să nu te forțezi, ci să te lași purtat de această energie.

Se anunță o serie de beneficii și oportunități pe plan profesional. Superiorii tăi îți vor recunoaște meritele și îți vor oferi șanse de avansare. Reputația ta va crește, iar pasiunea pentru munca ta îți va deschide noi perspective. Până pe 11 noiembrie, este esențial să acorzi o atenție sporită atât atitudinii tale, cât și garderobei pe care o adopți în cadrul proiectelor de la serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel