Zodia care se simte declanșată din orice. Daniela Simulescu: Nu mai poți fugi de responsabilități! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Ne așteaptă o perioadă plină de declarații puternice, dramatice, dar impresionante.

Pe 5 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Toată lumea va încetini, chiar dacă ești printre vitezomanii zodiacului. Răbdarea va fi arma principală.

Pe 6 iulie, avem Lună Nouă în semnul Racului. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad, și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aducând alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Acum, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Putem începe proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă de la sfârșitul săptămânii se petrece în semnul tău. O poți lua de la capăt. Astrologul te sfătuiește să te orientezi către noutate. De exemplu, poți merge la cumpărături sau la salon. Chiar și să schimbi ceva prin casă. Mercur iese din semnul tău și se duce în casa a doua, cea a banilor. Va face și o opoziție cu Pluto. Toate schimbările vin cu un cost. Dar să nu faci cheltuieli doar pentru că ai văzut la cineva. Din punct de vedere financiar, nu te lăsa păcălit.

Zodia care este scoasă din propriul ritm. Daniela Simulescu: Te vei certa din nimicuri! - VIDEO

Balanță/Ascendent în Balanță

Intrarea lui Mercur în casa a unsprezecea te sprijină. Vei spune în sfârșit ceea ce îți convine și ce nu. Dacă ai un interviu, ești mult mai îndrăzneț. Luna Nouă va fi în casa carierei. Este o săptămână foarte bună din punct de vedere profesional. Dar va trebui să faci pașii necesari în această direcție. Imaginează-ți unde te vezi profesional peste 5 ani și începe să muncești. Cu Saturn retrograd în casa a șasea, te vei simți neputincios.

Pești/Ascendent în Pești

Cu Luna Nouă în casa a cincea, te poți distra. Săptămâna aceasta este precum o petrecere. Așadar, ar fi bine să nu ignori acest lucru. Dacă ai copii, relaționarea cu aceștia va fi foarte plăcută. Mercur intră în casa a șasea. Ar putea apărea certuri cu colegii. Te poți simți provocat. Dar trebuie să vezi ce parte din tine se răscolește și să gestionezi momentul. Daniela Simulescu îți recomandă să analizezi toți factorii declanșatori și să nu iei decizii, mai ales la locul de muncă. Saturn și-a început retrogradarea în semnul tău. Stai departe de a te autodiagnostica. Mergi la un specialist. Alt sfat al astrologului este să nu mai fugi de responsabilități. Dacă îți asumi, Saturn îți va aduce foarte multă recunoaștere.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel