Zodia care poate face ravagii pe plan emoțional. Nici cu sănătatea nu-i de glumă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Un semn din zodiac primește atenționări serioase din partea astrelor.

În primul rând, să discutăm despre această săptămână pentru nativii Pești și cei cu ascendent în Pești. 

Marte din Casa a 7-a se află în opoziție cu Saturn din Casa întâi. Așa că nu îi vezi pe ceilalți, nu îi asculți, nu contează. Pare că doar tu ești pe acest pământ zilele astea. Dar Saturn tocmai asta vrea să te învețe, că nu doar tu ești pe aici și că trebuie să mai negociezi, să mai faci și compromisuri.

De fapt, laitmotivul săptămânii acesteia pentru tine este compromisul. Pe tine te enervează lucrul acesta, pentru că ți-ai creionat o lume perfectă. Dar aceasta nu există. 

De pe 17 iunie până pe 4 noiembrie, Saturn va fi retrograd în semnul tău. Așa că tot ce ai construit începând cu 7 martie o să fie testat. De asemenea, poți să ai senzația că totul va fi încetinit, blocat și amânat. Pentru că ești un semn mutabil, alături de Gemeni, Fecioară și Săgetător, o să fii cel mai afectat de acest tranzit. De fapt, o să ai mai mult de muncă, pentru orice ți-ai dori să faci.

Ai nevoie de niște direcții clare atunci când Saturn retrogradează în semnul tău. În primul rând, sănătatea! Nu ezita să mergi la doctor dacă ai probleme sau dacă trebuie să îți faci niște analize. Sănătatea ta fizică și psihică trebuie puse pe un piedestal până în toamnă. Mai ales că Saturn sau Lordul Karmei vine și cu niște limite. Așa că, oricare ar fi vârsta ta, poți să te trezești că ai anumite dureri. Sau că nu mai ești la fel de flexibil.

Nativii Pești care și-au neglijat sănătatea vor avea ceva de furcă. Dar cei care s-au ocupat de ea, pot să aibă o perioadă bună până în noiembrie. Și în relații pot exista niște probleme, din cauza opoziției lui Saturn la Casa a 7-a. Deci, aici pot să intervină niște întârzieri. Ai nevoie de negociere în relații. În caz contrar, Saturn poate să facă ravagii și pe plan relațional. 

Saturn te mai și însingurează. S-ar putea să vrei să petreci mai mult timp în compania proprie. Nu îți mai vine să ieși la evenimente sau să pierzi vremea cu toată lumea. În consecință, devii și mai selectiv. Femeile pot alege să se îmbrace și să se aranjeze mai diferit.

De asemenea, Saturn nu mai are chef de bârfe, de pierdut vremea cu tot felul de prostii. Poate să apară și câte un necaz în viața cuiva drag, care poate să aibă probleme sau boli. Saturn este mereu însoțit de responsabilitate și vrea să fii serios.

Poți să vezi și: Teste pentru Capricorn și Fecioară. Alte două zodii își pot îndeplini dorințele până anul viitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel