Zodia care pe o parte pierde și pe cealaltă câștigă în perioada următoare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop iunie. O zodie de pământ se bucură de avantaje în luna iunie, dar nu scapă fără câteva provocări. Iată care sunt recomandările pentru aceasta!

Fecioară/Ascendent în Fecioară IUNIE 2024

Până pe 3 iunie, Mercur, guvernatorul tău, se află în casa a noua, acolo unde se mai află Venus și Jupiter. Ești avantajat dacă vrei să înveți, să călătorești sau să îți schimbi atitudinea despre viață.

Cu Marte în tranzit prin Casa a opta până pe 9 iunie, este momentul potrivit pentru a te concentra pe aspectele legate de intimitate și transformare personală. Totuși, negocierile financiare pot fi intense și pline de tensiune. Dacă ești implicat într-un proces de partaj sau de moștenire, trebuie să te pregătești pentru posibile dispute sau conflicte cu persoanele implicate, chiar și cu cele de care nu te-ai aștepta.

Soarele va tranzita casa a zecea până pe 21 iunie. Poți avea numeroase oportunități în carieră. Oamenii din jur îți vor aprecia puterea și te vor urma. Relațiile cu șefii pot fi mai provocatoare, dar nu neapărat într-un mod negativ. Jupiter își va începe și el tranzitul în această casă.Vei avea mari șanse să îți schimbi locul de muncă, să avansezi sau să îți creezi un nou rol social. 

În casa a zecea vor fi Jupiter și Mercur. Pe 6 iunie, o Lună Nouă se va alătura acestora. Partea profesională va fi marcată, așadar trebuie să fii mai liniștit la locul de muncă. Lucrurile vor decurge de la sine, nu te implica tu. Stai în banca ta. Cu toate acestea, dacă vor exista schimbări, îți vor veni în sprijin. Pe moment, nu vor pe placul tău. Ai șansa unor oportunități la locul de muncă.

Furie și tensiuni pentru CINCI zodii până pe 9 iunie. Cum își pot gestiona stările?

Pe data de 29 iunie, Lilith îți părăsește semnul Se află acolo din octombrie 2023. Cu siguranță, ți-a adus destul de multe provocări. Dar abia acum începe să își arate mușchii cu adevărat.

Lilith vine cu un curaj nebunesc, independență și detașarea de normele societății. La finalul lunii iunie, ți-ai putea dori să schimbi o relație din temelii, să schimbi un loc de muncă sau chiar să faci ajustări la propria persoană.

Lilith ți-ar putea aduce și o mare neîncredere în propria persoană.  Ține minte că nu trebuie să arăți ca cele pe care le vezi pe rețelele sociale. În plus, te-ar putea împinge să faci o schimbare radicală de înfățișare.

După care, tot pe 29 iunie, Saturn își oprește retrogradarea în casa a șaptea. În ultima săptămână a lunii, vei fi testat pe plan relațional. Saturn a intrat în casa a șaptea în martie 2023 și va rămâne acolo până în 2026. Când Saturn își va începe retrogradarea, toate lucrurile pe care nu le-ai discutat până acum cu partenerul vor fi prioritare. Nu te mai poți ascunde de ele.

Saturn testează relațiile lungi, dar și partenerii pe care i-ai întâlnit recent și cu care îți dorești o relație.  Ar putea să întârzie cursul evenimentelor relaționale.

Norocul se schimbă pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel