Zodia care nu poate izbăvi testele vieții fără sprijinul oamenilor. Daniela Simulescu: Lasă orgoliul la o parte! - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Pentru început, să vedem câteva dintre evenimentele astrologice ale acestei săptămâni.

Pe 17 iunie, Mercur și Venus au intrat în semnul Racului. 

Cu Mercur în Rac, emoțiile și raționalul vor lucra împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa de minune. Dar nu totul este frumos. Apelăm la șantaj emoțional sau victimizare. Cu Venus în Rac, apreciem loialitatea, armonia, atașamentul. Vom avea grijă de estetica locuinței, dar și de îmbunătățirea relației cu familia. 

Pe 20 iunie, Soarele din Gemeni face un careu cu Neptun din Pești. Este un aspect foarte bun pentru a cultiva o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Există riscul (auto)dezamăgirii, înșelăciunii și al pierderii controlului. Situațiile pe care le întâlnim ne-ar putea proiecta confuzia interioară. Ne trebuie program cat mai simplu și bătut în cuie.

Pe 22 iunie, avem Luna Plină în semnul Capricornului. Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vine momentul în care putem lua decizii radicale și să renunțăm la trecut. Rupem atașamentele care nu ne fac bine.

Zodia care trece printr-un zbucium sufletesc. Daniela Simulescu: „Vei avea tendința să te sacrifici!”- VIDEO

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur,  guvernatorul tău, și-a schimbat semnul. Acesta se află în casa a unsprezecea. Probabil ai trecut prin câteva evenimente la serviciu. Acum, va trebui să te gândești doar la următoarele planuri. Ar fi bine să nu le faci singur, ci cu ajutorul prietenilor sau asociaților. De exemplu, mergi la mare sau munte alături de aceștia. Tu ai nevoie să organizezi, dar nu pe cont propriu. Pentru a primi ajutorul de care ai nevoie, va trebui să îl ceri. Lasă orgoliul la o parte. Daniela Simulescu îți recomandă să interacționezi permanent.  Față de alte perioade, este posibil și să călătorești mai mult.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, Mercur și Soarele se află în casa a zecea. Tu ești dornic de evenimente, interacțiune și oameni. Doar că aceste tranzite sunt foarte bune pentru partea profesională. Chiar dacă organizezi o nuntă, de exemplu, nu prea te vei distra. Dacă pleci în vacanță, te vei gândi numai la serviciu. Trebuie să împaci viața personală cu cea profesională. Stai departe de cheltuieli aiurea și de cele făcute doar sub influența altora. Totodată, evită discuțiile cu partenerul legate de bani.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel