Zodia care în luna iulie este manipulatoare și paranoică. Totuși, poate avea parte de începuturi frumoase!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop lunar. Maren Altman, astrolog internațional, aduce previziunile lunii iulie pentru Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător!

Venus va face un trigon cu Saturn între casa a doua și a șasea. Tema principală a acestei luni este că sănătatea ta fizică este prioritară și se îmbunătățește, sau colegii de muncă sunt prioritizați și relațiile cu aceștia se îmbunătățesc. Deciziile financiare contribuie mult la aceasta.

De asemenea, pe data de 3, Mercur va intra în casa a șaptea, cea a relațiilor. Va face opoziție cu Pluto din prima casă. O temă importantă a acestei luni este activitatea intensă și prioritizarea unei relații. Totodată, partenerul de viață poate primi multă atenție din partea ta. Totuși, Pluto în prima casă indică faptul că ai putea acționa într-un mod cam suspect, intens, manipulativ sau paranoic, ceea ce îi poate speria pe cei din jur sau te poate face să îi interoghezi și să nu crezi ce îți spun, manifestându-te într-un mod foarte suspicios și manipulator față de ei.

Pe data de 6, va fi o Lună Nouă în Rac, în casa a șasea, care arată un nou început frumos fie în modul în care te îngrijești de sănătatea ta fizică și bunăstare, fie în relațiile cu colegii de muncă și mediul de lucru.

Apoi, Venus va face un trigon cu Neptun, din nou legând persoanele cu care lucrezi sau sănătatea ta fizică de decizii financiare mature într-un mod pozitiv. Mai mult decât atât, Venus va intra în casa a șaptea, cea a relațiilor, ceea ce este excelent pentru prioritizarea și interacțiunea armonioasă cu partenerul.

Binecuvântări pentru Gemeni, Balanță și Vărsător. Momente dificile pentru Leu, Săgetător

Venus va face opoziție cu Pluto din casa întâi, ceea ce este dificil. Vei fi din nou strategic, manipulator sau paranoic cu partenerul.

Pe 15 iulie, Marte va face o conjuncție cu Uranus în casa a patra. Este cel mai provocator aspect al acestei luni și arată perturbări, volatilitate și haos în jurul casei și familiei tale. Dacă locuiești cu familia sau ai o familie problematică, aceștia ar putea avea un comportament neadecvat sau haotic. Dacă locuiești într-o casă veche, ar putea apărea ceva perturbator în legătură cu proprietatea.

Marte se duce în casa a cincea. Vine cu mai mult efort, conflicte și activități legate de viața ta creativă sau de partenerii romantici. Marte va face un trigon cu Pluto, arătând că intensitatea, concentrarea și paranoia ta te vor ajuta să rezolvi lucrurile romantic sau creativ și să ajungi la baza problemelor.

Pe 21 iunie, va fi o Lună plină în Capricorn, în casa a douăsprezecea. O să ai un moment de realizare, încheiere sau eliberare de o luptă mentală din viața ta, așa că fii conștient că acest lucru ar putea să se termine într-un mod pozitiv și vei avea o altă realizare la sfârșitul acestei luni.

Pe data de 22, Soarele se duce în Leu, în casa a șaptea. Vei fi din nou tensionat în relația cu partenerul tău. Te manifești suspicios, poate din motive întemeiate, dar totuși va fi o tensiune.

Mercur va intra în casa a opta, cea a finanțelor și investițiilor. Pe măsură ce ne apropiem de luna august, vei avea o prioritate strategică și matură pentru banii și investițiile tale.

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel