Zodia care în luna iulie are nevoie să se îngrijească. Vei face sacrificii!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop lunar. Willow Grace, astrolog internațional, aduce previziunile lunii iulie pentru Pești și cei cu Ascendent în Pești.

Neptun retrogradează în casa întâi. Aceasta se referă în totalitate la tine, la identitatea și imaginea ta. Poate fi vorba despre cartea ta de vizită, site-ul tău, modul în care te prezinți lumii. Neptun retrograd aduce o energie cețoasă, ceea ce înseamnă că va trebui să muncești mai mult pentru a rămâne ancorat. Îți poți rafina intuiția și folosi imaginația pentru a avansa. Trebuie să privești în interior și să acorzi atenție la ceea ce îți spune corpul și inima.

Mercur va intra în semnul Leului. Mercur guvernează gândurile, ideile, comunicarea, călătoriile și rețelele. Acestea se reflectă în obiceiurile tale zilnice de îngrijire. Casa a șasea are legătură cu îngrijirea de sine și alternativele de auto-îngrijire. Te asiguri că îți iei vitaminele, că mergi la plimbare? Ce faci zilnic pentru a te îngriji?

Când Mercur intră în Leu, toate aceste aspecte sunt puse în evidență, dar face opoziție cu Pluto din casa a douăsprezecea. Acest lucru indică faptul că trebuie să dedici timp pentru a te îngriji și că poți face acest lucru într-un mod plăcut. Pluto este planeta morții și transformării, așa că orice pleacă din casa a cincea a copiilor, distracției, bucuriei și plăcerii, acum va trece în Leu, iar Pluto spune că trebuie să sacrifici ceva pentru a transforma.

Vom avea o Lună Nouă în semnul Racului. Vei fi emoționat, fiind vorba despre a începe ceva nou și despre asumarea de riscuri. Acest lucru poate fi legat de investiții, copii sau o relație. Casa a cincea are legătură cu arta, muzica, creativitatea, aventurile amoroase, joaca și activitățile de agrement. Este despre a avea mai multă bucurie și plăcere în viața de zi cu zi și va pune accent pe casă și familie, pe bunăstarea emoțională pentru tine, pentru a crea acel mediu pentru copiii tăi sau pentru a te conecta cu copilul tău interior.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Totodată, Venus va intra în semnul Leului. Venus guvernează pe cine iubim, cum iubim, ce iubim. Venus dorește să unească și să îmbine oamenii. Nu doar că unește două persoane pentru iubire, dar poate fi vorba despre iubirea unui prieten bun, a unui animal de companie, a ceva ce nu trebuie să fie un partener de viață semnificativ. Intrarea lui Venus în casa a șasea sugerează că trebuie să te îndrăgostești de tine însuți, să fii sănătos, să îți iei în serios obiceiurile zilnice și să te simți bine în legătură cu acestea.

Pe 15 iulie, Marte va face o conjuncție cu Uranus în casa ta a treia. Marte reprezintă focul, impulsul, pasiunea, războinicul. Uranus este perturbarea, haosul, furtuna, electricitatea, tornada. Taurul reprezintă casa, mâncarea, banii, resursele. Această conjuncție are loc în casa ta a treia a comunicării, prieteniei, relației cu vecinii, frații și verii. Casa a treia are legătură cu toate tipurile de conversații și transport, abilități noi și conexiuni. Aici se poate vorbi despre certuri, lupte, senzația de a pierde ceva sau de a avea ceva luat.

După care, pe la sfârșitul lunii, Mercur se pregătește de retrogradare, adică intră în umbră. Mercur în casa a șasea guvernează modul în care îți împărtășești informațiile, călătoriile, vorbitul și comunicarea. Acest lucru poate implica colegi de muncă, angajați și rutina zilnică. Găsirea echilibrului între casă și muncă este esențială. Vei revizui, revedea și regândi lucrurile începute în această perioadă luna viitoare.

Astrolog internațional despre horoscopul verii 2024: Vom avea cea mai frustrantă lună a anului!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel