Zodia bebelușului NU contează! De ce este mai important ascendentul? Daniela Simulescu răspunde

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Nu trebuie să planificăm nașterea copilului în funcție de o zodie sau alta.

„În niciun caz nu contează zodia!” Așa începe astrologul Daniela Simulescu referitor la dorința părinților de a avea copilul născut într-o anumită zodie.

Dacă încercați să planificați nașterea copilului în funcție de o zodie preferată, iar acesta se naște la granița dintre două zodii, s-ar putea să vă simțiți frustrați.

„Nu vreau să se nască Fecioară, că am avut pe cineva Fecioară. Nu vreau să se nască Peşti, că e prea sensibil, etc.”

Zodia nu contează!

Iar dacă ați avut în viața voastră o persoană dintr-o anumită zodie care nu v-a plăcut, acest lucru nu înseamnă nimic. O astrogramă completă, care include detalii precise, se repetă doar o dată la 32.000 de ani. Vă dați seama? O astrogramă, cu dată, loc și oră, nu este echivalentă cu o simplă zodie.

Să ne imaginăm următoarea situaţie: Copilul trebuie să se nască între Leu şi Fecioară şi voi trageţi cu dinţii să se nască Leu, că nu vreţi Fecioară şi vreţi cu tot dinadinsul să se nască Leu. Ce vă faceţi dacă în astrograma copilului respectiv, Luna este afectată? Voi nu aveţi de unde să aflaţi lucrurile astea. Îl naşteţi Leu, dar copilul are Luna aspectată mai neplăcut pentru voi. Sau Mercur diferit, Venus sau ascendentul.

Atenţie! Ascendentul este mult mai important ca zodia!

Interpretarea hărții natale a unui copil. La ce aspecte ne uităm?

Deci, ce faceți? Vreți să nașteți copilul sub semnul Leului, dar ce veți face dacă are Luna în Fecioară? Zodia este doar scheletul, doar niște aspecte generale, nu atât de importante. În schimb, Luna indică modul în care relaționezi și simți legătura cu mama.

Nu vreau să vă zdruncin, să vă supăr sau să vă enervez, dar în astrologie, zodia nu contează atât de mult.

Eu, când sunt întrebată, de exemplu, dacă există o mămică care poate să nască prin cezariană în mai multe date, nu îi aleg în funcţie de zodie. Mă uit la Lună, la Mercur, la Marte, Venus, ascendent, Nodul Sud, Nodul Nord şi la alte aspecte.

Probabil veți spune: "Dar cum să știm toate acestea?" Nici nu trebuie să le știți. Nu puteți manipula Universul atât de detaliat încât să decideți astrograma copilului. Da, puteți alege o anumită zi pentru cezariană sau să aveți o idee despre momentul nașterii dacă nașteți natural, dar nu puteți controla Universul la un asemenea nivel de precizie.

Trebuie să înțelegeți un lucru: odată ce copilul are o astrogramă, trebuie să lucrați cu acea astrogramă, nu doar cu zodia. Trebuie să învățați cum să lucrați cu copilul așa cum este el, în funcție de astrograma sa completă.

Ascendentul, între mit şi adevăr! Daniela Simulescu dezvăluie semnificaţia exactă a ascendentului tău 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel