Zile magice de toamnă pentru următoarele zodii! Pot atrage norocul de partea lor până pe 23 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce semne zodiacale vor fi favorizate de astre în aceste zile?

Pe 23 septembrie, Venus își începe tranzitul în semnul Scorpionului. Dar până atunci, mai petrece câteva zilei în semnul echilibrului, cel al Balanței.

Ce știm despre Venus? Este considerată planeta dragostei, a iubirii, a relațiilor romantice. Ne spune ceea ce căutam și iubim în partenerii pe care îi alegem și discută și despre maniera în care ne arătăm afecțiunea sau ne exprimăm atracția. De asemenea, Venus mai are și o componentă foarte importanta, care este legată de bani și de plăceri.

Balanța este semnul guvernat de planeta Venus și este cel care ne învață să trăim și să lucram în pace și în liniște. Este un semn al echilibrului, care dorește să respecte regulile și legile dintre oameni. Echilibrul este laitmotivul Balanței!

Anarhia planetelor din 2025: Pluto, Saturn, Uranus și Neptun se unesc pentru a crea o lume nouă!

Ce mai poate aduce tranzit pentru următoarele semne din zodiac?

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 23 septembrie, Venus tranzitează Casa a șaptea, ceea ce sugerează că vei beneficia de pe urma interacțiunilor și relațiilor pe care le ai. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a încheia parteneriate de succes și pentru a purta negocieri importante. Dacă ești singur, este momentul perfect pentru a ieși din rutină și pentru a întâlni persoane noi care ar putea deveni importante pentru tine. În același timp, dacă ai deja un partener, vei avea oportunitatea să întărești legătura dintre voi și să petreci momente de calitate împreună.

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Venus prin Casa a treia îți oferă o abilitate remarcabilă în comunicare și persuasiune. Cuvintele tale vor avea un impact puternic și vei reuși să atragi atenția și să câștigi simpatia celor din jur. Cu alte cuvinte, vorba duce mult aduce! Această perioadă este ideală pentru a-ți exprima ideile și pentru a învăța lucruri noi, poate chiar în urma unor călătorii scurte. De asemenea, relațiile cu frații, surorile și apropiații vor deveni mai armonioase și mai plăcute.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, planeta care îți guvernează semnul, se află în tranzit prin semnul tău până pe 23 septembrie! Iar acest tranzit îți aduce o perioadă de mare strălucire și încredere în sine. Această influență îți va amplifica mai ales carisma și optimismul, ceea ce te face extrem de atrăgător pentru cei din jur. Vei radia de energie pozitivă și vei avea ocazia să te bucuri de momente de distracție și plăcere. Aceasta este o perioadă în care vei atrage admirația și aprecierea celor din jur. Ce să mai, poți să devii un adevărat magnet social.

Celebrează Echinocțiul de toamnă cu recoltă, protecții și mulțumiri Mamei Pământ. Iată care este magia acestei zile!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tranzitul lui Venus prin Casa a unsprezecea îți aduce oportunități deosebite în cercul social. Vei avea momente memorabile alături de prieteni și vei avea o mai mare încredere în planurile tale de viitor. Ai capacitatea să fii mult mai sociabil in următoarea perioadă, iar participarea la evenimente și activități sociale îți va permite să te conectezi mai profund cu ceilalți. Profită de această perioadă pentru a ieși din casă și a-ți extinde cercul de cunoștințe. Nu sta doar în casă!

Pești/Ascendent în Pești

Cu Venus in tranzit prin Casa a opta, este posibil să beneficiezi de câteva câștiguri financiare neașteptate. Acum este momentul să fii curajos în negocieri și să te străduiești pentru a-ți îmbunătăți condițiile de viață. De asemenea, această perioadă favorizează revitalizarea pasiunii în relația ta de cuplu. Până pe 23 septembrie, vei avea ocazia să reaprinzi flacăra iubirii și să te apropii mai mult de partenerul tău.

Pe 18 septembrie, avem prima eclipsă din toamna lui 2024! Daniela Simulescu: "Ne vom juca de-a baba oarba!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?