Zece celebrități cu Soarele în Rac. Au o latură regală și creativă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

De pe 20 iunie și până pe 22 iulie, îi vom sărbători pe nativii Rac. Iată câteva celebrități care au acest marcaj în astrograma natală!

Persoanele cu Soarele în Rac sunt adesea sensibile, empateice și intuitive. Ele sunt foarte legate de familia și de casă și au o mare nevoie de a se simți în siguranță și protejate.

Aceste persoane pot fi foarte loiale și protectoare cu cei dragi, dar pot fi și foarte emoționale și sensibile la schimbările de stare de spirit. Ele au o mare capacitate de a empatiza cu ceilalți și de a citi subtilitățile emoțiilor și sentimentelor altora.

De asemenea, aceste persoane pot fi foarte creative și pot avea o mare abilitate de a-și exprima emoțiile prin artă sau alte forme de creativitate.

Diana, Prințesa de Wales (1 iulie 1961 - 31 august 1997), a fost prima soție a lui Charles, Prințul de Wales, și mama prinților William și Harry. Diana este cunoscută pentru activitatea ei filantropică și impactul social semnificativ.

Selena Gomez s-a născut pe 22 iulie 1992 și este o cântăreață, actriță și producătoare americană. A devenit cunoscută datorită rolului din seria TV „Wizards of Waverly Place" și a avut succes și în cariera muzicală cu hituri internaționale.

Lana Del Rey (21 iunie 1985) este o cântăreață și compozitoare americană. Este cunoscută pentru stilul ei melancolic și nostalgic, având succes cu albume precum „Born to Die" și „Norman Fucking Rockwell!".

William, Prințul de Wales s-a născut pe 21 iunie 1982 și este moștenitorul tronului britanic. Este implicat în numeroase activități caritabile și servicii publice. Are un rol activ în reprezentarea monarhiei britanice.

Margot Robbie s-a născut pe 2 iulie 1990 și este o actriță și producătoare australiană. A câștigat recunoaștere internațională pentru rolurile sale din filme precum „The Wolf of Wall Street", „I, Tonya" și „Once Upon a Time in Hollywood".

20 de adevăruri despre nativii Rac, pe care îi sărbătorim începând de azi!

Nikola Tesla (10 iulie 1856 - 7 ianuarie 1943) a fost un inventator și inginer electric de origine sârbo-croată, cunoscut pentru contribuțiile sale revoluționare în domeniul electricității și electromagnetismului.

Eva Green s-a născut pe 6 iulie 1980 și este o actriță franceză. Este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum „Casino Royale", „Penny Dreadful" și „300: Rise of an Empire".

Vin Diesel (18 iulie 1967) este un actor, producător și regizor american. Este cel mai cunoscut pentru rolul lui Dominic Toretto din seria de filme „Fast & Furious".

Post Malone (4 iulie 1995) este un cântăreț, compozitor și producător american, renumit pentru melodiile sale care îmbină genuri precum hip-hop, pop și rock, cu hituri ca „Rockstar" și „Circles".

Julius Caesar (12 iulie 100 î.Hr. - 15 martie 44 î.Hr.) a fost un lider militar și politic roman, cunoscut pentru extinderea teritoriului roman și pentru rolul său important în transformarea Republicii Romane în Imperiul Roman.

Secretele zodiei Rac. Sunt doar sensibilii zodiacului sau au multe surprize?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel