Vibrația zilei de 21 octombrie, ziua Calului de Pământ. Este una dintre cele mai energice zile ale lunii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Arte Divinatorii
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ce aflăm din vibrația acestei zile, de la specialiștii în astrologia chineză?

Un specialist în astrologie chineză ne prezintă vibrația zilei de 21 octombrie. Ce aflăm despre această zi?

Ce spune horoscopul chinezesc al anului 2025? ȘAPTE nativi vor avea noroc din plin!

Pe 21 octombrie, ziua Calului de Pământ este considerată o "zi a succesului" în calendarul chinezesc, una dintre cele mai energice zile ale lunii, perfectă pentru colaborări, în special cu aliatul din triada Calului, Câinele, în această lună. În astfel de zile, suntem de obicei mai productivi și mai receptivi. Energia Yang a Pământului, prezentă atât în frecvența zilei, cât și în luna Câinelui și anul Dragonului, ne oferă încredere și rezistență. Calul, fiind un semn cunoscut pentru atracția sa socială, ne ajută să facem o impresie pozitivă, mai ales dacă ai o afinitate cu acest semn, cum ar fi prezența Câinelui sau Tigrului în zodiacul tău personal.

Dacă te-ai născut într-un an sau într-o zi a Șarpelui, Bivolului sau Cocoșului, Calul îți aduce astăzi mai multă carismă și farmec. Mai mult decât atât, este o zi excelentă pentru întâlniri sau petreceri. De asemenea, este o zi bună să ceri sfaturi, mai ales dacă elementul tău personal este Metal Yin (născut într-o zi de Metal Yin), deoarece Calul acționează ca suport divin pentru tine.

Eliberează-te de trecutul dureros! Cum să treci peste o persoană care te-a făcut să suferi?

Cu Mercur în trigon cu Saturn și Venus în trigon cu Nodurile Lunare, energia se îndreaptă acolo unde îți concentrezi atenția. Fii atent la întâlnirile predestinate și la sincronicități. Este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciuni și ritualuri. Calul de Pământ, împreună cu Dragonul de Lemn din acest an, ne aduc mai aproape de tărâmul spiritual. Interesant este că aceste caractere chinezești pentru coloana Calului de Pământ sunt "Wu Wu". Dacă faci o citire de oracol sau tarot, vei observa că îndrumările vin mai rapid și sunt foarte clare într-o zi ca aceasta. Așa că te poți bucura din plin!

Horoscop noiembrie. Vești noi pentru CINCI zodii, care pot să cadă în capcanele astrelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel