Viața se complică pentru Pești, Săgetător, Gemeni și Fecioară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Retrogradarea lui Saturn va da peste cap planurile a patru zodii. 

Știm deja că Saturn și-a început retrogradarea în Pești, care va dura până pe 15 noiembrie. Cine este Saturn? Este planeta care îl reprezintă pe Cronos și care, în astrologie, se ocupă de limite, disciplină, structură, organizare și duritate. Arhetipul Peștilor este cel responsabil de haos, de confuzie și inspirație. Deci vă dați seama că mulți dintre noi se vor trezi la realitate. 

Pești/Ascendent în Pești

Ești primul afectat! Saturn este în semnul tău încă din martie 2023. Și va mai sta aici până în 2026! Și iată că a început să și retrogradeze! Până pe 15 noiembrie, să nu te plângi că nu îți ies apele așa cum ți-ar fi plăcut! Urmează evenimente, blocaje, amânări care să îți arate că viața se întâmplă după propriile reguli, nu după ale tale. Și că victimizarea din momentele grele nu face decât să îți mănânce timpul degeaba. Ce ar trebui să faci tu? Să ai grijă de sănătatea. Fizică, mintală și emoțională. Să nu forțezi absolut nimic și să ai răbdare. Sigur va veni și vremea ta!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Urmează o perioadă în care vei dori să amâni maturizarea provocată de Saturn. Te vei confrunta cu probleme în familie sau în ceea ce privește gospodăria. Rudele mai în vârstă vor avea nevoie de sprijinul tău, atmosfera de acasă este una sobră, trebuie să preiei unele responsabilități și să îți asumi ceea ce alții nu pot. Dacă ai așteptat să te muți, vei mai întâmpina unele situații neplăcute. Până pe 15 noiembrie, un lucru e cert: vei fi călit din punct de vedere emoțional!

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn este retrograd în casa a zecea, aceea a carierei și a autorității. Tu știi că ești bun, că ai evoluat, că poți trece la următorul nivel, dar încă nu se arată ceea ce îți dorești. Și să nu crezi că superiorii tăi nu își dau seama, doar că nu este încă momentul. Deși va fi destul de frustrant, până pe 15 noiembrie îți vei depăși limitele și vei învăța să te validezi singur. Iar cei care au parte de o îmbunătățire pe plan profesional, s-ar putea să se trezească în unele situații foarte copleșitoare.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va fi retrograd în casa a șaptea. Ce înseamnă asta? Că va trebui să te maturizezi din punct de vedere relațional. Că nu mai poți folosi drept scuze unele detalii nesemnificative. Că nu mai ai de ales. Că timpul trece și că nu are rost să mai visezi la filmele de dragoste Hollywood. Că relațiile autentice se bazează pe compatibilitate, și nu doar pe atracție. De fapt, să îți accepți nevoia de siguranță. Dacă ești de mult într-o relație care nu mai funcționează, mai dă-ți o șansă!

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel