Vești splendide pentru ȘASE zodii. „Cupidon îți va îndeplini dorințele!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce vești bune primesc următoarele zodii până pe 23 octombrie?

Ce știm? Pe 22 septembrie, Soarele a intrat în semnul Balanței, care se termină pe 23 octombrie, când va începe sezonul Scorpionului. De asemenea, am trecut de la meticulozitatea Fecioarei, la nevoia de armonie și de echilibru, specifică Balanței. O să căutăm mai mult pacea, dar o să fim și dispuși să negociem. Totuși, trebuie să amintim faptul că sezonul Balanței nu este unul lipsit de griji, fiindcă deși Soarele a făcut un trigon cu Jupiter din Gemeni, urmează eclipsele de pe axa Berbec-Balanță.

PATRU zodii sunt sprijinite de Univers în sezonul Balanței. Vine o perioadă prodigioasă către ele!

Șase semne din zodiac primesc vești minunate de la astre. Iată ce trebuie să aibă în vedere!

Gemeni/Ascendent în Gemeni  

Soarele va rămâne timp de o lună în Casa a 5-a, dedicată iubirii și plăcerilor. Vei simți nevoia de relaxare și distracție. Creativitatea ta va fi înfloritoare, așa că profită de ocazie pentru a te bucura mai mult de pasiunile pe care le ai. Cu alte cuvinte, fă-ți viața mai veselă și înconjoară-te de oameni care te inspiră. Cupidon îți va fi favorabil!

Leu/Ascendent în Leu  

Guvernatorul tău, Soarele, va petrece o lună în Casa a 3-a, un tranzit perfect pentru a-ți exprima ideile, fie prin vorbire, fie prin scris. De asemenea, relațiile cu frații și surorile ar putea să se îmbunătățească până pe 23 octombrie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător  

Soarele a intrat în casa a 11-a, iar acest tranzit îți va pune pe tavă numeroase oportunități sociale și îți va cere să-ți aloci mai mult timp pentru planuri. Vei fi în centrul atenției, iar socializarea va fi parte integrantă de acum înainte. Fii atent, însă, să nu încerci să mulțumești pe toată lumea, deoarece s-ar putea să te neglijezi. Ai nevoie de interacțiuni constante și de compania celor din jur.

Pericole astrale până pe 2 octombrie. Fii atent la oamenii care profită de secretele tale!

Balanță/Ascendent în Balanță  

În primul rând, vă dorim un sincer „La mulți ani”! Soarele va străluci în semnul vostru până pe 23 octombrie. Acesta este momentul perfect să vă concentrați asupra voastră, fie că e vorba de aspectul fizic sau de modul în care vă prezentați în fața lumii. Nu ezitați să vă puneți pe primul loc și să nu mai așteptați validarea din partea altora! Eclipsa de Lună și Luna Nouă din 2 octombrie ar putea fi o oportunitate minunată pentru a începe un nou capitol.

RITUALURI simple pentru Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. Schimbă-ți viața în doar 24 de ore!

Vărsător/Ascendent în Vărsător  

Soarele se află în tranzit prin Casa a 9-a, ceea ce vă va stârni un dor de aventură deosebit până pe 23 octombrie! Astrele vă încurajează să călătoriți cât mai mult sau să planificați o excursie mult dorită. Urmează o perioadă fantastică pentru expansiune, studiu și noi experiențe. Nu uitați să acordați atenție suplimentară actelor și problemelor legale.

Pești/Ascendent în Pești  

Soarele se află în Casa a 8-a, ceea ce vă va îndemna să finalizați tranzacții financiare. Vor apărea cheltuieli noi care pot afecta bugetul comun. Investițiile sunt posibile, dar negocierile trebuie să fie ferme. Până pe 23 octombrie, fricile voastre pot deveni palpabile, însă fiecare criză poate fi o oportunitate.

Eclipsă de Soare cu surprize pentru Balanță, Capricorn, Rac și Berbec. Ce pregătesc astrele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?