Vești bune pentru Rac, Scorpion și Pești. Un pas în spate pentru Leu și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Mercur a intrat în semnul Racului. 

Mercur și-a început tranzitul prin semnul Racului, care va dura până pe 2 iulie. Planeta comunicării și a gândirii vizitează semnul emoțiilor. Intuiția și logica vor fi nevoite să lucreze împreună. Cuvintele vor transmite stări, iar memoria va funcționa excelent. Vom deschide cufărul amintirilor permanent. Vom apela și la victimizare sau șantaj emoțional din când în când. Vestea bună este că Mercur nu se va lovi 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur va traversa casa a noua și te ajută până pe 2 iulie cu un interval excelent pentru studiu, educație și călătorii. Vor fi la ordinea zilei probleme juridice sau administrative, pe care le vei soluționa, datorită ideilor tale foarte creative. Te vei simți atras de noi locuri, dorind să le explorezi. De aceea, astrele îți recomandă să îți planifici călătorii sau să îți lași curiozitatea să zburde. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a cincea. Și îți aduce o perioadă plină cu diverse activități pe placul tău, în special unele distractive și artistice. Simți nevoia să râzi, să aduci bucurie celor din jur și să te distrezi. Romantismul va atinge cote maxime, dar ai grijă să nu cheltuiești excesiv. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Rac/Ascendent în Rac

Mercur îți tranzitează semnul. Timp de o lună ai ocazia să te exprimi, să fii auzit și să-ți împărtășești ideile. Mintea îți va fi destul de dinamică. Este o perioadă propice pentru studiu, educație și planificare. Totuși, vei avea tendința de a vorbi mult, de a te implica în multe proiecte și de a face promisiuni în exces. Îți vei comunica emoțiile într-un fel ușor de înțeles pentru ceilalți. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur se plimba prin casa a douăsprezecea. Acest tranzit te va determina să te preocupi în primul și primul rând de a asculta în mod activ și de a te retrage în plan secund. Preferi să intervii în mod subtil și să te bazezi pe semnalele primite. Intuiția ta va funcționa serios. Ai grijă să nu te victimizezi sau să exagerezi unele scenarii din mintea ta.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va tranzita casa a șasea. Va trebui să pui accent pe gestionarea stresului. Vei avea multe proiecte la serviciu și discuții cu colegii, care nu întotdeauna vor decurge conform așteptărilor tale. O recomandare importantă de la astre: orgoliul nu are loc în problemele profesionale. Este o perioadă bună pentru a comunica despre problemele tale de sănătate, dar nu încerca să te autodiagnostichezi. Caută specialiștii potriviți!

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel