Vești alarmante pentru Berbec, Taur, Scorpion, Capricorn. Până în 2025, vă fuge pământul de sub picioare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale. Tranzitul lui Jupiter în Gemeni aduce provocări pentru patru zodii.

Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai 2024 și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. În această perioadă, Jupiter va face o serie de careuri cu Saturn și Neptun din Pești.

Despre ce ne vorbește acest tranzit? Planeta oportunităților și a expansiunii vizitează semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea devine aliatul nostru principal, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească.

Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Dar mai avem o parte pe care trebuie să luăm în considerare, anume cea în care trebuie să ne schimbăm perspectivele.

Dacă ar fi să ne rezumăm la un singur aspect fundamental al lui Jupiter în Gemeni, acela ar fi flexibilitatea minții.

Iată provocările prin care vor trece zodiile!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter în Gemeni activează sectorul comunicării și al schimburilor. Este posibil să apară confuzii. Credințele personale pot intra în conflict cu mesajele transmise. Aspectele legate de autonomie și percepția de sine vor fi perturbate de modul în care comunici. Va exista un conflict între aparență și esență. Acest tranzit te va ajuta să îți dezvolți abilități de comunicare ce depășesc sfera cuvântului.

Taur/Ascendent în Taur

Structurile psihice vor fi redefinite. Cu Jupiter ieșit din semnul tău, poți simți un sentiment de abandon al părintelui bun. Apar sentimente de angoasă legate de sine și modul în care te poziționezi în realitate. Visele tale vor fi mai profunde și mai frecvente. Vor apărea coincidențe și confirmări semnificative.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conflictele interioare vor fi intensificate. Vei căuta libertate și vei respinge limitele. Dorești să îți impui punctul de vedere. Din punct de vedere emoțional, o să exagerezi. Cauți stabilitate emoțională în relații cu figuri care te fac să te simți vulnerabil.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești foarte concentrat pe muncă, rutină și activitățile zilnice. Îți place să urmezi un ritm propriu, dar acest lucru poate intra în conflict cu cerințele mediului înconjurător. Te vei simți provocat de factori externi și pot apărea diverse afecțiuni din categoria „hiper".

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel