Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrale. Iată ce beneficii va avea fiecare Zodie/ Ascendent în timpul acestui tranzit!

Pe 17 mai, Venus, Micul Benefic, își începe tranzitul în semnul Racului, unde va sta până pe 11 iulie. Ce se va întâmpla pe durata acestui tranzit? Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cu Venus în casa a 4-a, vei dori să petreci mai mult timp cu partenerul și cu cei dragi. Posibil să simți nevoia de a redecora și de a face din locuința ta un spațiu mai primitor.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita casa a 3-a, ceea ce te va face mai deschis și mai dispus să îți expui sentimentele, dar și să îi asculți pe ceilalți cu mai multă empatie. Vei fi mai înțelegător cu cei din jur. Iar talentul tău oratoric va fi ne neîntrecut!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus în casa a 2-a poate ajuta la îmbunătățirea veniturilor, dar va provoca și dorința de a cheltui mai mult pentru plăcerile tale, cadouri, casă și familie. Ideal ar fi să investești în tine, dar cu moderație.

Rac/ Ascendent în Rac

Venus te va vizita până pe 11 iulie! Și aduce senzualitate, romantism și plăcerea de a petrece timp acasă sau în vacanță cu partenerul. Ești preocupat de aspectul tău și dorești să investești în look-ul tău, poate chiar să îți schimbi stilul vestimentar.

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Venus în casa a 12-a, nu prea te vei simți în apele tale! Vei avea tot timpul senzația că urmează ceva important. În plus, te vei simți nesigur și nesigur. Dar Venus te poate ajuta să te împaci cu unele situații. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Tranzitul lui Venus în casa a 11-a te va ajuta să ai o viață socială de neuitat. Urmează o perioadă în care vei avea revelații despre oamenii din jur. Pe unii îi vei iubi mai mult, iar cu alții vei deveni mai selectiv. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Venus, guvernatoarea ta,  în casa a 10-a, cariera și statutul sunt foarte importante. Se vor petrece evenimente pe placul tău și vei decide să profiți de situație. Vei fi competitiv și vei dori să fii promovat. Viața profesională are prioritate, dar nu îți neglija deloc partenerul!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus se va plimba în casa a 9-a. Singurul care te va însufleți va fi dorul de ducă. Este perioada vacanțelor și vei dori să călătorești cât mai des. De altfel, vei avea numeroase oportunități în acest sens. Important este să fii cu persoana iubită. 

Horoscop chinezesc 2024. Previziuni pentru Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț, valabile până pe 6 iulie

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus va tranzita casa a 8-a te va obliga să te gândești la bani și resurse. De obicei, acest tranzit se lasă și cu unele pierderi. Deci fii atent la modul în care gestionezi bugetul și încearcă să fii convingător în obținerea sprijinului financiar de la alții.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Un tranzit pe placul tău! Venus în casa a 7-a pune accentul pe romantism în relații. Vei fi mai blând și carismatic. Vei face tot posibilul să ai o relație armonioasă. Cei singuri vor avea mai multe oportunități. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Venus trece în casa a 6-a. Primești ajutorul și susținerea colegilor. Iar atmosfera de la serviciu este una pe placul tău. Astrele îți recomandă să folosești acest tranzit și pentru a avea mai multă grijă de sănătate, adică să te iubești mai mult.  

Pești/ Ascendent în Pești

Venus în casa a 5-a îți aduce bucurie, distracție, creativitate, romantism și pasiune. Te vei bucura de momente pline de plăcere și divertisment. Așa că începe de pe acum să alegi evenimentele la care vei participa. 

Luna în zodii. Influența poziției Lunii la naștere asupra relației cu mama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel