Venus în Balanță, din 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la intrarea lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Balanței. 

Pe 29 august, Venus își începe tranzitul în semnul Balanței, unde va rămâne până pe 23 septembrie. 

Venus este considerată o planetă a iubirii și a relațiilor romantice. Reprezintă ceea ce căutăm și apreciem în partenerii noștri, precum și modul în care ne exprimăm afecțiunea și atracția. Venus mai are o componentă foarte importantă, cea legată de plăceri și bani. 

Balanța, guvernată de planeta Venus, este cea care ne învață să lucrăm, pe cât este posibil, în condiții de pace și liniște, să respectăm regulile și legile impuse între oameni. Cu alte cuvinte, să căutăm echilibrul în tot. 

Tranzitul lui Venus în Balanță din 2024 va avea parte de un trigon cu Jupiter și de conjuncțiile cu Lilith și Nodul Sud. 

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Berbec / Ascendent în Berbec

Până pe 23 septembrie, Venus tranzitează casa a șaptea. Am putea spune că îți va aduce beneficii pe plan relațional. Aceasta este o perioadă potrivită pentru parteneriate și negocieri. Dacă ești singur, este momentul ideal pentru a ieși în lume și pentru a cunoaște persoane noi. De asemenea, poți petrece timp de calitate cu partenerul tău actual.

Taur / Ascendent în Taur

Cu Venus, guvernatoarea zodiei tale, în casa a șasea, vei deveni mai diplomat la locul de muncă și te vei preocupa de bunăstarea celor din jur. Este cel mai bun moment pentru a îți îmbunătăți stilul de viață. Vei adopta unele obiceiuri care te vor ajuta să rămâi cât mai echilibrat atunci când stresul va fi greu de gestionat. 

Previziuni astrale prima jumătate a lunii SEPTEMBRIE 2024. Cum încep toamna cele douăsprezece zodii?

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Venus va tranzita casa a cincea și va face și trigon cu Jupiter din semnul tău. Acum este timpul să descoperi ce te face cu adevărat fericit și care sunt pasiunile tale. Trebuie să acorzi timp pentru a-ți înfrumuseța viața! Astrele îți sugerează să te răsfeți, fie că e vorba de o schimbare în garderobă sau de activități care îți aduc plăcere.

Rac / Ascendent în Rac

Odată cu tranzitul lui Venus în casa a patra, până pe 23 septembrie, te vei preocupa în mod activ de confortul din sânul familiei. Acesta poate fi un moment prielnic pentru a investi în mobilier sau pentru a decora casa. Trebuie să te simți cât mai bine în propriul tău spațiu. Nu uita să acorzi atenție și stării tale emoționale.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Leu / Ascendent în Leu

Tranzitul lui Venus în casa a treia îți oferă un talent oratoric deosebit. Vorba dulce mult aduce! Trebuie doar să deschizi gura și vei cuceri instantaneu pe cine/ce dorești. De asemenea, până pe 23 septembrie, vei avea ocazia să înveți lucruri noi, poate chiar în urma unor călătorii. Relațiile cu frații/surorile sau apropiații se vor îmbunătăți. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Banii nu sunt doar pentru facturi și datorii, ci și pentru a-ți oferi mici bucurii și clipe de răsfăț. Deși este important pentru tine să fii pragmatic și chibzuit, cu Venus în casa a doua, până pe 23 septembrie, sigur vei găsi și resursele necesare să te bucuri de viață. Iar astrele chiar îți pregătesc beneficii pe plan financiar. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, propria guvernatoare, te vizitează până pe 23 septembrie. Ce înseamnă asta? Că te vei distra din plin! Că vei avea mai multă încredere în tine. Că vei străluci mai mult ca oricând. Oamenii vor fi atrași de tine și te vor admira. Beneficiezi de carismă și de optimism. Și te vei transforma, bineînțeles, într-un magnet!

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Cu Venus în tranzit prin casa a douăsprezecea, este timpul să te eliberezi de trecut și să ierți. Învață să accepți și să lași în urmă relațiile care nu mai funcționează, pentru a face loc unor noi începuturi în viața ta. Până pe 23 septembrie, când Venus va intra în semnul tău, ai ocazia să devii mai blând cu tine însuți, dar și mai spiritual.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a unsprezecea și îți va aduce momente de neuitat în compania prietenilor. Vei avea mai multă încredere în planurile tale pentru viitor și vei deveni mai sociabil. Participarea la evenimente sociale te va ajuta să te conectezi cu ceilalți. Deci nu sta doar în casă! 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus va intra în casa a zecea, cea a carierei și a statutului. Până pe 23 septembrie, vei avea parte de vești bune de la superiori. Ai șanse să primești o promovare sau o creștere salarială. Diplomația te va ajuta să obții multe beneficii pe plan profesional. În plus, vei fi mai popular. Este momentul să îți scoți din șifonier cele mai bune haine. 

Pluto revine în Capricorn pe 2 septembrie! Se anunță schimbări radicale pentru toate zodiile

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Tranzitul lui Venus prin casa a noua îți deschide ușa către numeroase oportunități. Vorbim în primul rând despre călătorii și noi experiențe. Vei explora, vei participa la evenimente culturale și vei citi mai mult. În plus, vei lupta cu succes pentru dreptatea ta sau a celorlalți. 

Pești / Ascendent în Pești

Cu Venus în tranzit prin casa a opta, este posibil să ai parte de câștiguri financiare din alte surse. Este momentul să fii mai curajos în negocieri. Și să lupți pentru o viață mai bună. Până pe 23 septembrie, poți reaprinde pasiunea din cuplu. 

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel