Venus a intrat în Leu. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 11 iulie, Venus și-a început tranzitul în fabulosul semn al Leului. Aceasta va rămâne aici până pe 5 august. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Venus în Leu? Pe scurt, o putem numi întruchiparea unei regine.

În mitologie, aceasta o reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. Cu toate acestea, Venus vorbește și despre bani.

Acest tranzit ne aduce o notă de dramatism și dorința de a ieși în evidență. Ne dorim să atragem toate privirile. Suntem îndemnați să ne bucurăm mai mult de viață!

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus a intrat în casa a cincea, care reprezintă copiii, aventurile amoroase și creativitatea. De asemenea, aceasta este guvernatoarea casei a doua, cea a banilor și a casei a șaptea, cea a relațiilor. Tranzitul lui Venus îți poate aduce schimbări dramatice în viața amoroasă, posibil care vor implica niște lupte pentru putere. Însă și proiectele tale creative pot întâmpina provocări. Totodată, prietenii sau grupurile ți-ar putea scoate la suprafață niște tensiuni ascunse. 

Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Venus este în casa a patra. Pe durata acestui tranzit, pot apărea dificultăți legate de familie sau de mediul tău domestic, unde va trebui să spui: „Trebuie să depun un mic efort pentru a aduce schimbarea necesară”. Poate că te împotrivești schimbării, de exemplu. Acest tranzit te provoacă să reflectezi asupra modului în care echilibrezi ambițiile profesionale cu viața personală. Poate fi dificil, deoarece munca reprezintă pentru tine o sursă de securitate.

Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus intră în casa a treia, cea a comunicării, ceea ce te va face mai sociabil cu vecinii, frații și verișorii. Casa a treia este legată de modul în care comunici cu ceilalți, dar și de transport, conexiuni, limbaj, media și conversații. Venus guvernează și casa a douăsprezecea, care se referă la inconștient, vindecare și reînnoire. În plus, Venus guvernează casa a cincea, legată de copii, relații romantice, asumarea riscurilor și exprimarea artistică, fie că este vorba de artă, muzică sau poezie. Acest tranzit poate implica lucrul asupra temerilor legate de casa a douăsprezecea, precum auto-sabotajul sau ceea ce percepi ca fiind dușmani ascunși.

Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

Venus se află în casa a doua, care reprezintă resursele, banii și abilitățile tale. Această casă reflectă ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță, modul în care te susții, îți aduci securitate și sistemul tău de valori. Venus guvernează conexiunile tale cu alte persoane, obiectivele și aspirațiile tale. De asemenea, Venus guvernează casa a patra, legată de cămin, familie și tradiții. Acest lucru ar putea însemna o schimbare în mediul tău domestic. Când Venus se mută în casa a doua, atenția se îndreaptă spre banii și resursele tale. Vrei să le aducă în armonie.

Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Venus este în prima casă, cea a sinelui și identității. Aceasta influențează ego-ul tău, interesele personale și modul în care ești văzut și auzit. Venus guvernează casa a zecea, cea a carierei, ceea ce arată că vei avea de-a face cu figuri autoritare sau vei fi perceput ca o autoritate. Cheia pentru tine va fi să îmbrățișezi energia transformatoare care te ajută să crești și să evoluezi atât personal, cât și în relațiile tale. Acest tranzit influențează modul în care vorbești și cum îți este auzită vocea. Vei întâlni provocări pe care le poți vedea ca oportunități.

Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus se mută în casa a douăsprezecea, cea a subconștientului tău. Te așteaptă o perioadă de introspecție, odihnă și meditație. Acum poți acorda atenție viselor tale și să întreprinzi călătorii profunde în interiorul tău pentru a găsi vindecare interioară. Este momentul ideal pentru a te preocupa de sănătatea ta mentală, fizică și spirituală. Trebuie să îți echilibrezi nevoia de solitudine, având în vedere că muncești și te ocupi de toți și toate. Îngrijirea de sine este o responsabilitate față de tine însuți, înainte de a te dedica celorlalți.

Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus va tranzita casa a unsprezecea. Care sunt speranțele, dorințele, visele, aspirațiile și obiectivele tale? Cu cine te conectezi pentru a ajunge acolo unde îți dorești? Casa a unsprezecea explorează cum poți sprijini colectivul și cum să te integrezi într-o comunitate. Când Venus intră în Leu, va face o opoziție cu Pluto, planeta morții și transformării. Acest tranzit poate influența proiectele tale creative sau aventurile romantic. Provoacă o transformare profundă a identității tale și a experiențelor care te-au schimbat.

Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus va fi în casa a zecea, cea a carierei, reputației și figurilor autoritare. Venus, zeița iubirii și a banilor, dorește să aducă oamenii împreună, așa că acest tranzit ar putea implica relațiile cu colegii de muncă sau chiar o promovare. Este esențial să transformi modul în care gestionezi atât imaginea publică, cât și reputația ta. La început, acest proces poate fi provocator și te-ar putea determina să îți redefinești rolul în lume și modul în care te prezinți în fața celorlalți.

Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus este în casa a noua, cea a cunoașterii superioare, filozofiei și credințelor. Îți facilitează conexiuni cu oameni din diverse colțuri ale lumii. Aceste experiențe interculturale pot implica publicare sau chestiuni legale. Venus, zeița iubirii, frumuseții, banilor și resurselor, guvernează casa a unsprezecea, care se referă la conexiunile tale sociale, speranțele, dorințele, visele și obiectivele tale, precum și la rețelele sociale și sprijinul pentru colectiv. Când Venus se mută în casa a noua, va face mai întâi o opoziție cu Pluto. Aduce o perioadă de transformare a credințelor și viziunilor tale asupra lumii.

Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus se află în casa a opta, cea a resurselor partajate. Această casă se referă la banii altora, valori, datorii, venituri și convingeri. Este casa moștenirilor, testamentelor, afacerilor private și a subiectelor tabu. Așadar, este posibil să abordezi aceste teme. De asemenea, poate avea loc o transformare profundă în relațiile intime, care necesită onestitate și vulnerabilitate. Este momentul sincerității, când discuți cu cei pe care îi iubești și prețuiești cel mai mult. Aceasta poate fi o oportunitate de a reevalua ceea ce consideri a fi valoarea ta personală. Acest tranzit te forțează să ai discuțiile necesare pentru a depăși obstacolele și a realiza schimbarea.

Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus se mută în casa a șaptea, cea a parteneriatelor. Aceasta este locul în care se manifestă iubirea, contractele și negocierile. Reflectă încrederea și conexiunea cu ceilalți, precum și modul în care gestionăm conflictele și problemele legale, ceea ce înseamnă că această zonă va fi considerabil amplificată. În timpul tranzitului acesta, va fi esențial să-ți echilibrezi transformările personale cu aspectele legate de identitate, imagine și putere. Acest proces implică vindecare psihologică profundă, gestionarea obiceiurilor și a dorințelor tale. Vei întâmpina provocări care se vor transforma în oportunități de creștere.

Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Venus este în casa a șasea, cea care guvernează rutina zilnică. Cum îți îngrijești sănătatea fizică și mentală? Ce faci zilnic pentru a te mențin? Casa a șasea este locul unde căutăm un mentor, un ghid sau pe cineva care să ne sprijine. Când Venus se mută în casa a șasea, obiceiurile zilnice necesită schimbări semnificative. Îți acorzi suficient timp pentru tine și faci din rutina zilnică o prioritate? Îți echilibrezi nevoia de singurătate și auto-îngrijire cu responsabilitățile față de alții?

Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel