Vai și amar cu Mercur retrograd! Avertizări importante pentru ȘASE zodii

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik,com
EXCLUSIV
Freepik,com

Am trecut de prima fază a retrogradării lui Mercur! Dar până pe 29 august, ne mai confruntăm cu Mercur retrograd în Leu. Iată avertizările astrelor!

Pe 5 august, Mercur și-a început retrogradarea în semnul Fecioarei, pe care l-a părăsit pe 15 august. Acum, până pe 29 august, Mercur este retrograd în Leu.

Tot ceea ce s-a întâmplat de pe 2 iulie și până acum, poate fi reluat. Cu siguranță, deja te-ai confruntat cu încurcături, întârzieri și tot felul de probleme în comunicare. Nici organizarea vacanței nu merge prea bine!

Mercur retrograd va face un careu cu Uranus, care va provoca multe surprize! Din păcate, efectele se resimt pe mai mult timp decât este perioada de retrogradare. Totul a început pe 2 iulie, iar de aceste situații neplăcute vom scăpa abia pe 26 septembrie.

Cât despre zodiile afectate, dat fiind că Mercur s-a plimbat în două semne, am avut și avem opt nativi afectați. Cert este că una dintre faze ți-a dat bătăi de cap. Nimeni nu a scăpat de năstrușnicul Mercur!

Astrele mai au câteva recomandări. Să vedem ce vești ne transmit!

Taur și Ascendent în Taur

Relațiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, ar putea să secomplice. Mercur retrograd mai face ceva, anume creează probleme în gospodărie. S-ar putea să ai nevoie de reperații sau să înlocuiești produse electrocasnice vitale. 

Rac și Ascendent în Rac

Pe durata lunii august, s-ar putea să iei unele decizii din punct de vedere financiar pe care le vei regreta. Poți să îți dorești și foarte multe distracții, dar vei fi nevoit să le amâni. Dacă vrei să iei un împrumut, citește cu atenție termenii și condițiile!

Fecioară și Ascendent în Fecioară

Mercur a fost retrograd în semnul tău, iar acum s-a dus în Leu. Cu toate acestea, va trebui să fii atent în continuare la relațiile cu oamenii. Fii mai rezervat! Unii dintre ei nu sunt buni. În plus, îngrijește-te de sănătate! Caută cei mai buni specialiști în acest sens.

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Săgetător și Ascendent în Săgetător

Dacă ai de gând să planifici o călătorie, să știi că va fi un calmvar. Simți efectele acestei retrogradări din plin. Așteaptă-te la cele mai rele scenarii, anume amânări, întârzieri și problme legate de acte. Îți dorim mult succes dacă pleci în vacanță! Va fi de neuitat, dar nu într-un mod plăcut. Clipele de liniște la care râvneai, nu vor apărea. 

Capricorn și Ascendent în Capricorn

Tu vrei un lucru clar, anume să ții cu dinții de buget. Dar fii fără grijă, oricât cauți cele mai bune oferte, prețurile tot vor crește pe neașteptate și va trebuisă îți ajustezi bugetul inițial. Te mai avertizăm în legătură cu ceva. Fii pregătit pentru tot felul de încurcături când vei călători!

Pești și Ascendent în Pești

Resimți efectele retrogradării pe plan profesional. Consideră că nu vei duce la bun sfârșit proiectele. De ce? Din cauză că te simți epuizat! Cum ești tu mai visător, plănuiești totfelul de schimbări, dar nu îți recomandăm să te grăbești. 

Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel