Urmează decizii ireversibile pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Mercur mai stă doar cinci zile în semnul Gemenilor și face unele aspecte de temut. 

Mercur, planeta comunicării, se află momentan în Gemeni, semnul său favorit. Va mai sta aici până pe 17 iunie, când va intra în Rac. Dar până atunci face o serie de aspecte destul de dubioase. Primul este un careu cu Saturn, planeta responsabilității și a limitelor. După care un careu cu Neptun, planeta confuziei. Zilele acestea, mulți dintre noi vor lua decizii grele. Vor încerca să revină asupra lor, dar își vor da seama că nu se mai poate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Îți dai seama că ești primul afectat de evenimentele următoarelor zile! Beneficiezi de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău, ceea ce înseamnă că vei avea putere să treci peste orice nu îți convine. Careurile lui Mercur, guvernatorul tău, cu Saturn și Neptun te vor purta de la o stare de alta. Vor fi unele greșeli asupra cărora nu vei putea reveni, orice ai face. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Viața este din când în când tare ironică! Ai curajul, în sfârșit, să iei unele decizii mult așteptate, chiar dacă nu sunt pe placul tău. Mai ales pe plan profesional. Ești sigur că ai luat în calcul toate argumentele. Însă, se vor petrece anumite evenimente care îți vor deschide ochii și s-ar putea să ai un șoc. Vei reuși să funcționezi. 

Cel mai așteptat aspect astrologic al săptămânii! Atenție, totul se încinge!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Comunicarea cu partenerul va avea de suferit. Ai grijă la ce declari pentru că vorbele se pot întoarce precum un bumerang. Ești destul de încăpățânat în ceea ce privește o situație. Partenerul nu va mai aștepta aprobarea ta, după care îți vei da seama cât de mult te-ai înșelat. Nu va exista drum de întoarcere!

Pești/Ascendent în Pești

Ajungi la un numitor comun cu familia. După care, te vei trezi că o persoană dragă nu respectă promisiunile și te vei simți trădat. Bănuiai tu că e ceva putred, dar ai ales să acorzi încredere. Câteodată, așteptările pot fi otrăvitoare. Dar, cu siguranță, vei reuși să te adaptezi repede la situația creată. 

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel