Uranus retrograd, din 1 septembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Iată cum se va schimba viața noastră după 1 septembrie!

Pe 1 septembrie 2024, Uranus, cunoscută drept planeta schimbării și a revoltelor, își începe retrogradarea în semnul Taurului. Și va rămâne astfel până pe 29 ianuarie 2025. Uranus simbolizează tot ceea ce este neașteptat, revoluționar și neconformist. De fiecare dată când intră în retrogradare, Uranus ne provoacă să ne reevaluăm scopurile și modul în care ne adaptăm la noutate. 

Semnul Taurului este cel care se opune noutății. Taurul reprezintă stabilitatea, resursele, confortul. 

Avem timp să ne gândim la schimbările care s-au petrecut în viața noastră în ultimele luni. Cum am interacționat cu schimbarea, cum am primit-o în viața noastră? Ne-a fost greu? 

Cei mai afectați de retrogradare vor fi cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Haideți să vedem ce aduce această retrogradare pentru fiecare zodie în parte. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Uranus va retrograda în casa a doua, cea a banilor. Și ce îți va aduce? Un nivel crescut al instabilității pe plan financiar. Banii vin pe neașteptate, dar se duc, da, cu aceeași viteză.  Uranus creează surprize și se asigură să nu îți respecte niciun plan sau nicio dorință de stabilitate. Cei care își doresc să devină independenți din punct de vedere financiar vor avea mai multe șanse. 

Taur/Ascendent în Taur

Uranus retrogradează în semnul tău, deci vei rămâne cu multe amintiri de neuitat datorită/din cauza lui. Cei care au învățat să fie mai flexibili vor profita din plin de această retrogradare. Pentru că vor îndrăzni mai mult fără să le fie frică de posibile pierderi. Însă cei mai rigizi vor fi luați pe sus de un uragan al vieții. Nu mai este prielnic să alegi aceleași căi bătătorite. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Uranus va fi retrograd în casa a douăsprezecea. Vei resimți această retrogradare precum o tentativă de dezrădăcinare de trecut. Mintea îți va juca feste. Unele secrete pe care te-ai chinuit mult timp să le ții ascunse pot ieși la iveală din întâmplare. Vei descoperi unele persoane rău intenționate. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Dacă planurile pentru viitorul apropiat presupun să fii dependent de unii oameni, uită de ele! Retrogradarea lui Uranus îți va aduce numeroase surprize în cercul social. Relațiile cu prietenii vor fi instabile. Vei avea tendința de a-ți face alții noi, însă nu vor sta prea mult în viața ta. Dar retrogradarea lui Uranus în casa a unsprezecea are și un dar: vei fi mai tolerant. 

Leu/Ascendent în Leu

Uranus va retrograda în casa a zecea. Vor apărea conflicte cu superiorii sau cu persoanele autoritare din cauza faptului că vei dori mai multă libertate. Și s-ar putea să revii asupra unor decizii pe plan profesional. Uranus are obiceiul să rupă așa pe neașteptate. Așa că, dacă îți dorești să fii pe cont propriu, ai toate șansele în acest sens. Un lucru bun al acestui tranzit: că vei putea să te ocupi de inovare. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Uranus va retrograda în casa a noua. S-ar putea să (re)apară multe surprize legate de studiu, călătorii sau de filosofia ta de viață. Vor apărea în viața ta oameni cu un intelect superior care te vor provoca. Încearcă să îi asculți, vei învăța enorm de multe de la ei. Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție vehiculelor și planificării călătoriilor. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Balanță/Ascendent în Balanță

Uranus va retrograda în casa a opta. Dacă ai datorii mai vechi, nu vei mai putea scăpa de ele în următoarele luni. Exact atunci când nu te aștepți, atunci vor apărea. Bugetul la comun va fi destabilizat des. Dacă depinzi de cineva din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu te mai poți baza pe acea persoană. Va trebui să nu mai iei așa în serios crizele ce vor apărea. Viața nu este simplă. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Uranus va retrograda în casa a șaptea. Ceea ce înseamnă, că pentru unii dintre voi, va veni cu surprize (ne)plăcute în relații. Că puteți rupe un parteneriat vechi așa pe nepusă masă. Dacă ai cunoscut recent pe cineva, s-ar putea să nu puteți trece așa ușor la următorul nivel. Chiar și relațiile cele mai solide pot suferi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Uranus va retrograda în casa a șasea. Trebuie să ai în vedere două domenii: munca și sănătatea. Uranus retrograd îți va crea instabilitate în rutina zilnică, fapt ce se poate lăsa cu stres suplimentar. La serviciu, nu te poți baza pe nimeni și nimic. Dar poate este mai bine așa. Astfel, devii mult mai independent. Dacă ți-ai dorit să fii mai rebel la serviciu, acum va fi momentul potrivit! Poți căuta un nou loc de muncă. 

Horoscop TOAMNĂ 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Uranus retrograd în casa a cincea, pot apărea surprize de care te-ai ferit în ceea ce privește relația cu copiii. Dar, și dacă ți-ai ignorat pasiunile, acum vrei nu vrei, te vei ocupa de ele. Nu vei fi de acord cu relațiile foarte conservatoare. O perioadă foarte bună pentru cei care lucrează în domenii creative. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Uranus este și guvernatorul tău modern. Doar că actuala lui poziție nu îți este prielnică. Și dacă mai punem la socoteală și retrogradarea, trebuie să ai în vedere faptul că te vei confrunta(din nou) cu probleme legate de familie și gospodărie. Altfel spus, te poți muta sau pot apărea schimbări în actuala locuință. Relațiile cu membrii familiei se pot complica. 

Pești/Ascendent în Pești

Retrogradarea lui Uranus în casa a treia îți va prii de minune! Vei avea mai mult curaj să urmezi ideile îndrăznețe de care te-ai ferit până acum. Vei comunica într-un mod diferit. Cumva nu îți va mai păsa de ce zic alții. Vei alege să studiezi ceva neconvențional. Așteaptă-te să nu te plictisești deloc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel