Uranus cel viclean este retrograd. PATRU zodii nu mai pot bate pasul pe loc până în ianuarie 2025!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 1 septembrie, Uranus și-a început retrogradarea în semnul stabil al Taurului. Cum se descurcă planeta revoltelor în semnul confortului? Iată previziunile pentru această retrogradare!

Uranus simbolizează tot ceea ce este neașteptat, revoluționar și neconformist. De fiecare dată când intră în retrograd, Uranus ne provoacă să ne reevaluăm scopurile și modul în care ne adaptăm schimbărilor.

Această planetă guvernează domenii precum inovația, revoluția, tehnologia, progresul, rebeliunea și independența. A fost descoperită abia în 1781, deși este vizibilă cu ochiul liber pe cer, dar este atât de lentă, încât nu a fost observată sau identificată de civilizațiile antice.

Cu Uranus traversând semnul Taurului până în 2026, se așteaptă schimbări semnificative în lume, într-un mod neașteptat. Taurul este un semn de pământ stabil, fix, orientat către confort, siguranță și rezistență la schimbare. Mai mult decât atât, acest semn este legat de aspectele financiare în astrologie.

Dat fiind faptul că Taurul preferă atașamentele, iar Uranus este opus acestui principiu, conflictele interioare pot apărea. Cu toate acestea, este cert că surprizele vor fi o constantă în diverse domenii, de la un an la altul.

Toamnă cu iz de poveste pentru TREI zodii. Totuși, Universul le trage serios de mânecă!

Joshua Pingley este un astrolog care practică astrologia modernă și tropicală. El este zodia Berbec. În ultimii cinci ani, și-a aprofundat cunoștințele în domeniul astrologiei. Pe canalul său de TikTok, ne-a vorbit despre retrogradarea lui Uranus în Taur, care va dura până în ianuarie 2025. Iată ce ne spune:

Când Mercur și-a încheiat retrogradarea, Uranus, planeta rebeliunii și libertății, a spus: „Acum e rândul meu”. Și este probabil să fie destul de frustrant pentru patru zodii, dar și revelator. Lăsând la o parte toată teatralitatea, de fapt, nu e chiar atât de rău, mai ales că Uranus este retrograd în fiecare an și pentru o perioadă destul de lungă. În acest caz, până la sfârșitul lui ianuarie.

„Ideea cu Uranus este că el este destul de șmecher, fiind considerat octava superioară a lui Mercur și, în astrologia modernă, asociat cu Vărsătorul, gânditorul excentric, inovator și liber. Dar diferența dintre Uranus și Mercur este că nu e la fel de personal, deoarece Uranus, la fel ca Neptun și Pluto, este una dintre planetele exterioare și, prin urmare, în astrologie, este considerat generațional. Și, odată ce planeta inovației și libertății este retrogradă în semnul calm și calculat al Taurului, e timpul să ne revoltăm în tăcere și cu viclenie, deoarece încetinirea ritmului impus de Uranus tinde să reducă șocul, punându-și reflectorul pe unele probleme de amploare pe care poate le-am ratat, mai ales în timp ce Mercur era retrograd. Și, deși poate părea puțin personal, mai ales pentru Tauri, Vărsători, Scorpioni și Lei, e de fapt doar o trezire. Așa că e timpul să ne întoarcem la tablă și să venim cu un plan bun. Nu mai suntem ținuți pe loc.”, spune astrologul.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel