Ultimele două săptămâni cu Marte în Rac! Sugestii importante pentru TOATE semnele zodiacului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 4 noiembrie, Marte va părăsi semnul Racului. La ce trebuie să fie atente toate semnele zodiacului?

De pe 4 septembrie, Marte tranzitează semnul Racului! Acest tranzit se termină pe 4 noiembrie. Să nu uităm nici că Marte va și retrograda în acest semn între 6 ianuarie și 24 februarie 2025.

Ce știm? Marte reprezintă acțiunea și agresivitatea, iar Racul, emoțiile și stabilitatea. Acest tranzit ne încurajează să ne protejăm familia, dar poate aduce la suprafață frustrări și conflicte latente. Presiunea de a menține armonia poate duce la acumularea tensiunilor.

Influența Nodurilor Lunare va intensifica puterea lui Marte în Rac, așa că este esențial să identificăm și să gestionăm sursele de nemulțumire pentru a evita izbucnirile emoționale. Persoanele cu planete în Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cele mai afectate.

Războinicul Marte se pregătește de retrogradare. Deja începe să agite apele!

Ce trebuie să aibă în vedere toate cele douăsprezece zodii, în următoarele două săptămâni?

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Marte în Casa a patra, vei avea parte de tensiuni cu părinții, rudele și partenerul. Problemele gospodăriei se intensifică: se strică lucruri, ai dorința de a te muta sau se pot isca certuri cu vecinii. Liniștea interioară va fi greu de găsit, iar agitația va fi o constantă.

Taur/Ascendent în Taur

Vei fi agitat ca Speedy Gonzales, cu un dor puternic de a călători, socializa și interacționa. Totuși, tendința de a adopta un ton agresiv și graba în acțiuni pot duce la neplăceri, mai ales în ceea ce privește acte și documente. Ai grijă să eviți conflictele cu frații și surorile; nu îi provoca în perioada următoare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte în Casa a doua aduce cheltuieli neașteptate și neliniști financiare. Deși este posibil să obții venituri suplimentare, așteaptă-te la surprize neplăcute și la temeri legate de bani în următoarele două săptămâni.

Rac/Ascendent în Rac

Marte se află în semnul tău. Deși îți place liniștea și armonia, acest tranzit poate aduce tensiuni. Marte promovează competiția și acțiunea, așa că astrologii recomandă să faci sport și să te implici în activități diverse. Fără aceste strategii, nativii Rac pot găsi motive de conflict din orice. Deși Marte aduce curaj și dorința de a explora noi limite, este însoțit de nerăbdare și irascibilitate, ceea ce poate duce la certuri.

Leu/Ascendent în Leu

Marte în Casa a douăsprezecea nu îți este favorabil. Astrologii te sfătuiesc să faci un pas în spate și să nu exagerezi. Este important să îți conservi energia, deoarece Marte te poate impulsiona să te implici în situații conflictuale sau dăunătoare. Ferește-te de relații disfuncționale și ascultă-ți intuiția pentru a te proteja de forțe externe. Acest tranzit poate genera și invidii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte în Casa a unsprezecea îți priește, pentru că te transformă în sufletul petrecerii. Oamenii te admiră și te urmează, chiar dacă îi agiți puțin. Acest tranzit îți oferă oportunitatea de a încuraja și motiva prietenii și comunitatea. Ai nevoie de încredere în viitor, iar acum este momentul să profiți de șansele care apar. Nu ezita și nu-ți pune singur obstacole; primește tot ce îți oferă universul în următoarele două săptămâni.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte se află în Casa a zecea, influențând cariera și statutul profesional, dar aduce și neînțelegeri cu partenerul, având în vedere că guvernează și Casa a șaptea a relațiilor. Acest tranzit aduce conflicte cu șefii și colegii, iar dorința ta de a prelua controlul provoacă disensiuni. Mulți dintre voi decid să schimbe locul de muncă, dar realizează ulterior că s-au grăbit.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar acest tranzit îți priește de minune. Până pe 4 noiembrie, ai ocazia să călătorești în toată lumea. Te întorci în țară sau pleci din țară. Dai examene, începi noi forme de învățământ și accesezi grupuri și comunități mai bine văzute. Lupți foarte mult pentru drepturile tale și ești activist. Principiile tale de viață sunt serioase. Totuși, ai face bine să nu lupți pentru dreptatea altora. Dacă nu ți se cere ajutorul, nu te băga.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Acest tranzit al lui Marte în Casa a opta nu îți este prea favorabil, deoarece scoate la suprafață frici, angoase și scenarii ascunse. Tot ce ai ținut secret poate deveni o armă împotriva ta. Este o perioadă excelentă pentru a fi mai sincer cu cei din jur, pentru a învăța să negociezi, dar și să accepți pierderile. Pot apărea conflicte legate de bani, mai ales în cazul cheltuielilor împărțite cu alții, taxe, moșteniri și banii partajați cu partenerul. Relația cu instituțiile financiare devine și ea mai complicată, iar totul pornește de la fricile și secretele pe care le păstrezi.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte se află în Casa a șaptea. Dacă decizi să te desparți, revii constant asupra acestei decizii. Dacă intri într-o relație, aceasta nu va fi ușoară. Găsești oameni care te contrazic, te irită și te scot din zona ta de confort. Stai departe de decizii pe plan relațional. Totuși, Marte are un dar în această casă. Dacă există relații blazate, în care nu te simți bine, poți reaprinde pasiunea și face ceva pentru binele cuplului.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte se află în Casa a șasea. Pot apărea probleme de sănătate, fie ale tale, fie ale celor dragi. Este bine să îți faci programări la medic pentru afecțiunile cunoscute, deoarece netratate, se pot agrava. Dacă nu acorzi atenție simptomelor aduse de Marte în Casa sănătății, riști să te confrunți cu și mai multe probleme. Pot apărea intervenții chirurgicale, mai mari sau mai mici. De asemenea, discuțiile cu colegii nu sunt plăcute, iar conflictele și neînțelegerile cresc. Acest tranzit te face fie foarte leneș, fie obsesiv-compulsiv.

Pești/Ascendent în Pești

Marte tranzitează Casa a cincea și îți amintește că în viață nu trebuie doar să muncești, ci și să te bucuri. Cu Marte în această casă, cei care își doresc copii se bucură de un moment nemaipomenit. Dacă ai deja copii, petreci cât mai mult timp cu ei. Este nevoie de distracție și de evenimente la care să nu spui nu. Îmbracă-te frumos, dansează, ascultă muzică și mergi la concerte, spectacole sau festivaluri. Nu sta în casă! Pentru cei singuri, Cupidon poate fi foarte drăguț și vă face cu ochiul.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel