Ultima Lună Nouă înainte de începerea haosului. Sezonul Eclipselor este predestinat!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, pe 3 septembrie, este ultima ta șansă să îți pui dorințe. De ce? Urmează sezonul Eclipselor, care ne va aduce mult haos!

Luna Nouă în Fecioară reprezintă o perioadă minunată pentru a ne seta noi intenții legate de organizare, sănătate, muncă și auto-disciplină. Arhetipul Fecioarei vorbește despre detalii, rutină și dorința de perfecționare, ceea ce face ca acest eveniment astral să fie ideal pentru stabilirea obiectivelor clare și pentru a aduce ordine în viața ta.

De asemenea, această Lună Nouă care urmează poate simboliza un moment de introspecție și reînnoire. Ne invită să ne concentrăm pe detalii și, dacă este posibil, să ne organizăm viața cu scop și cu mai multă precizie.

Vjosa, astrolog internațional, ne vorbește despre importanța acestei Luni Noi!

„Acesta este ultima Lună Nouă înainte de a intra în acest sezon haotic al Eclipselor. Așadar, asigură-te că folosești aceste energii în care încă mai simți că ai control asupra lucrurilor, înainte de a ne îndrepta către acest sezon al Eclipselor, care este foarte, să zicem, predestinat. Mulți astrologi spun, de asemenea, că aceasta este ultima Lună Nouă în care poți manifesta dorințe. Această Lună Nouă va fi ultima în care s-ar putea să simți că încă mai ai control asupra lucrurilor.

Prima Lună Nouă a toamnei! Influența pentru fiecare zodie și ascendent

Un aspect principal al acestei Luni Noi este că se va opune lui Saturn, planeta care guvernează restricțiile. Deci, practic, se va întâmpla ceva nou. Lucruri noi vor veni către noi. Cu toate acestea, ele sunt încă restricționate și au legătură cu trecutul.

În același timp, Pluto s-a întors în Capricorn, lucru care nu se va mai întâmpla niciodată în viața noastră. Deci, aceasta este ultima dată când Pluto se află în Capricorn, înainte de a se muta definitiv și pentru totdeauna în semnul Vărsătorului. Iar faptul că Pluto este în Capricorn și începe să opună acestei Luni Noi și toate aceste evenimente care se întâmplă înainte de sezonul Eclipselor înseamnă, practic, că ne întoarcem în trecut. Ne revedem tiparele vechi și, într-un fel, le purificăm.”

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?