Ultima Superlună Plină din an vine cu situații neplăcute pentru TREI zodii. „Nu te juca prea mult cu focul, s-ar putea să te arzi!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Iată prin ce provocări vor trece aceste zodii în ultima jumătate a lui octombrie.

Știm că evenimentul astral care va influența decisiv luna octombrie este Superluna Plină din Berbec de pe 17 octombrie. Dar nu doar atât, ci va influența și următoarele luni, după cum menționează astrologii. 

De ce este o Superlună atât de puternică din punct de vedere astrologic? În primul rând, pentru că are loc în semnul Berbecului, care este reprezentat de lider, un semn de foc, plin de ambiție, curaj, forță, putere. 

Luna va fi în conjuncție cu Chiron retrograd și în careu cu Marte din Rac, ceea ce sugerează că ar putea avea loc câteva evenimente controversate. Arhetipul Berbecului simbolizează atât curajul, cât și furia. Rămâne de văzut în ce zone ne vom confrunta cu conflicte, dar și unde vom găsi energia necesară pentru a ieși din situații dăunătoare.

Ritualuri puternice pentru Superluna Plină în Berbec. Îmbrățișează curajul!

Ce mesaje primesc următoarele semne din zodiac?

Taur/Ascendent în Taur

Cel mai probabil, Taurii vor întâmpina multe situații neplăcute la locul de muncă, discuții în contradictoriu cu unii colegi sau chiar certuri serioase. O să resimți multă frustrare, nervi și supărare în ultima jumătate a lunii octombrie. Dacă ai de făcut unele călătorii, există șanse de probleme și în acest sector. Ai grijă și la partenerii de drum sau la discuțiile pe care le poți avea cu ceilalți participanți la trafic, deoarece spiritele se pot încinge foarte ușor. Dacă mergi des cu mașina, așteaptă-te la câteva defecțiuni. Încearcă să accepți orice ți se întâmplă, să nu răbufnești din orice. Apar discuții și cu frații, cu rudele, cu vecinii. Dar orice s-ar întâmpla, să știi că nu va fi așa grav. Pur și simplu vei exagera din orice. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această Superlună activează cel mai mult finanțele pe care le ai. Banii pe care îi ai, dar și datoriile pe care le ai la alții vor fi puse în prim plan. Dacă ai rate la bănci, poți auzi că dobânzile cresc. Cert este că subiectul banilor te va irita foarte mult în octombrie, mai ales când vine vorba de banii pe care îi datorezi altora ori pe care îi ai în comun cu partenerul. Sau apar certuri despre finanțe cu partenerul de viață. Pot exista acorduri clare între tine și partener, de tipul :"Eu plătesc asta, tu cealaltă!” Fii mai clar în legătură cu așteptările tale din punct de vedere financiar, astfel încât partenerul să înțeleagă ce vrei de la el și să nu mai existe discuții ulterioare. Emoțiile te pot copleși și poți face multe speculații, așa că cel mai bine ar fi să vorbești liber și deschis cu partenerul despre situația financiară. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Viața personală versus viața profesională. S-ar putea să ai multe confruntări, chiar dacă nu le inițiezi tu, cu părinții, cu un membru al familiei, cu partenerul de viață. Este posibil să fii cam dur și să nu iei în considerare și ceea ce alții cred sau simt. Deși pentru tine nu pare mare lucru, ai grijă, pentru că s-ar putea să te cerți pentru subiecte puerile, care pentru alții vor fi destul de dure. O să pui sare pe rană acolo unde nu este cazul. Totodată, poți să realizezi că ceva trebuie să se schimbe acasă ori în viața ta privată. Partenerul tău se poate simți destul de neglijat ori nu este mulțumit cu modul în care trăiești ori cum vă înțelegeți. 

Necruțătorul Pluto strică planurile a PATRU zodii. Cine va trece printr-un ultim test?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel