Trucuri eficiente pentru un machiaj simplu și rezistent. Tu le-ai încercat?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Freepik.com
Freepik.com

Îți dorești ca machiajul tău să reziste mai mult și să nu fie nevoie de multă muncă? Iată câteva trucuri care vor salva situația imediat!

Machiajul tău va arăta mai bine ca niciodată și nu va fi nevoie ca pregătirea să dureze mult. Iată câteva trucuri foarte eficiente și de efect!

Aplică pudră pe gene. Secretul pentru gene mai pufoase și mai voluminoase? Un pic de pudră translucidă. După primul strat de mascara, aplică pe gene un strat subțire de pudră. Aceasta va adăuga volum genelor, făcându-le să pară mai groase. Aplică un al doilea strat de mascara pentru a acoperi pudra și vei vedea diferența cu ochii tăi.

Aplică anticearcănul în formă de triunghi. În loc să punctezi anticearcănul sub ochi, aplică-l în formă de triunghi cu vârful în jos pentru a lumina părțile întunecate și pentru a atrage atenția către pupile.

Învață cum să aplici eyeliner-ul. Fiecare persoană are o formă diferită a ochilor. Asta înseamnă că fiecare ar trebui să-și traseze eyeliner-ul puțin diferit. Mai întâi, determină-ți forma ochilor (ochi cu pleoapa căzută, ochi înclinați în jos, ochi cu pleoapa monolidă sau ochi rotunzi), apoi învață cel mai bun eyeliner de utilizat și modul corect de aplicare pentru a-ți evidenția ochii.

Reîmprospătează rimelul. Adaugă câteva picături de soluție salină și învârte peria înăuntru Aceasta va adăuga umiditate formulei de mascara și îi va prelungi durata de viață.

Folosește fardul de ochi pe post de eyeliner. Nu ai eyeliner? Nicio problemă, paleta ta de farduri de ochi poate face treaba. Umezește o pensulă unghiulară cu apă sau spray de fixare. Introdu pensula umedă în fardul de ochi, apoi trasează linia ochilor ca și cum ai folosi un eyeliner tradițional.

Piese vestimentare și accesorii clasice. Pe ce articole merită să dai banii?

Nu trasa linia întregului ochi cu eyeliner închis la culoare. După ce ai terminat de aplicat orice tip de eyeliner pe linia genelor superioare, oprește-te acolo sau altfel ochii tăi vor părea mai mici. Evită să conturezi complet ochii cu o culoare închisă, cu excepția cazului în care vrei să obții un efect de ochi fumurii.

Aplică eyeliner nud sau alb pe linia apei pentru a mări ochii. În timp ce eyeliner-ul închis pe linia apei va micșora ochii, eyeliner-ul alb are efectul opus. Găsește un eyeliner care este cu câteva nuanțe mai deschis decât tonul pielii tale. Aplică eyeliner-ul pe linia apei inferioară. Acest lucru va crea iluzia unor ochi mai mari și mai luminoși.

Scoate ultimele picături din machiajul lichid. Când machiajul lichid pare "gol", iată un secret: nu este cu adevărat gol. Sigur mai există un pic de corector, fond de ten sau iluminator lichid în sticlă pe care nu îl poți stoarce. Înainte de a arunca tubul, cumpără o spatulă de machiaj pentru a răzui ultimele picături.

Curbează genele de mai multe ori. Dacă vrei gene lungi și pline, nu face greșeala comună de a apăsa doar o dată cu cleștele de gene. Când curbezi genele, apasă de câteva ori pe toată lungimea genelor pentru o curbare cu aspect natural.

Periază-ți sprâncenele pentru a le fixa. Dacă nu ai gel de sprâncene, încearcă această metodă pentru a fixa chiar și cele mai rebele sprâncene. Aplică o cantitate mică de gel de păr sau fixativ pe o periuță curată sau o periuță de dinți și periază-ți sprâncenele pentru a le fixa.

Evidențiază arcul buzelor. Iluminatorul aduce în față anumite zone ale feței, făcându-le să pară mai mari. Poți folosi acest principiu de bază pentru a face buzele să pară mai pline. După ce ai aplicat rujul, aplică puțin iluminator pe arcul lui Cupidon al buzelor și vei vedea diferența imediat.

Cum să îți menții tenul hidratat și luminos în cațiva pași simpli. Îngrijirea nu trebuie să fie grea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel