TREI zodii care sunt obligate să vadă doar jumătatea plină a paharului. Nu vor regreta deloc!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă. Tranzitul lui Jupiter îi ajută doar pe aceia care sunt optimiști. 

Jupiter, planeta abundenței și a oportunităților, tranzitează Gemenii, un semn de aer, până pe 10 iunie 2025. Lui Jupiter îi place mult încrederea. Apreciază optimismul, dorința de a progresa sau de a-ți depăși limitele. Și pentru că tranzitul lui durează aproximativ un an, putem spune că avem în față suficient timp pentru a obține de la el toate avantajele posibile și imposibile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Creierul nostru nu face diferența între imaginație și realitate. Deci este cazul să îți imaginezi viitorul într-o postură favorabilă ție. Cu siguranță, scenariul nu va fi respectat 100%, dar sentimentul final va fi unul de satisfacție. Așa că, indiferent de ce se întâmplă în viața ta, privește partea plină a paharului și oportunitățile nu vor întârzia să apară. Până în iunie 2025, expresia “tot răul spre bine“ va deveni favorita ta. 

Venus intră în Rac. Iată ce beneficii va aduce pentru fiecare zodie până pe 11 iulie

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter va tranzita casa a noua până în iunie 2025. Am putea spune că este unul din tranzitele sale preferate! Jupiter adoră progresul și depășirea limitelor, iar casa a noua are legătură cu educația, credința personală și călătoriile. Ești invitat să crezi în tine chiar dacă alții nu o fac. Nu mai este cazul să aștepți validarea nimănui! Și chiar te vei descurca! Ești invitat să îți stabilești în mod serios principiile de viață. Și să nu uităm, orice călătorie pe care o vei face va fi motiv de revelații. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter tranzitează casa a cincea. Când suntem mici, totul este o joacă. Așa ar trebui să fie și viața ta până în iunie 2025! Adică să nu te iei prea în serios. Și să îți găsești singur ceea ce îți face inima să vibreze. Vorbim de romantism, dragoste și copii. Dar și de pasiuni, activități care te ajută să te relaxezi și de evenimente distractive. Atunci când viața îți dă lămâi, tu preocupă-te să faci din ele cea mai delicioasă limonadă!

Urmează decizii ireversibile pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel