TREI zodii avantajate de Luna Nouă de pe 3 septembrie. Daniela Simulescu: „Trebuie să ne curățăm spațiul și gândurile!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Pe 3 septembrie, o să avem o Lună Nouă în semnul analitic și perfecționist al Fecioarei. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu despre acest eveniment!

În doar câteva zile, vom avea o Lună Nouă în semnul Fecioarei! Mai precis, pe data de 3 septembrie. Din start, astrologul ne spune că este cea mai potrivită zi pentru curățenia de toamnă.

O Lună Nouă marchează momentul în care Soarele și Luna se întâlnesc, dând startul unui nou ciclu lunar. Această perioadă este ideală pentru a începe lucruri noi, a seta intenții și a desfășura ritualuri.

Arhetipul Fecioarei este asociat cu munca asiduă și dedicarea. Conform Danielei Simulescu, Fecioara este comparată cu o furnică, fiind harnică, modestă, atentă la detalii și concentrată asupra propriei vieți.

Ritualuri de purificare și înnoire sub Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie. E momentul pentru ordine și claritate!

Sezonul Leului este caracterizat de exuberanță, în timp ce sezonul Balanței ne aduce mai aproape de iarnă. Sezonul Fecioarei se află între aceste două perioade, fiind un timp potrivit pentru a reflecta asupra realizărilor și pentru a reveni din vacanță. De asemenea, potrivit astrologului, este un moment favorabil pentru a ne revizui bugetul personal. Ne vă face foarte bine să luăm acest lucru în calcul.

Fecioara este legată de muncă, eficiență, optimizare și recoltă, și îi place să facă calcule și să țină evidența. O Lună Nouă în acest semn aduce în prim-plan teme precum curățenia, disciplina, organizarea și partea practică a vieții.

Pentru a îndeplini intențiile stabilite, nu este nevoie de ritualuri mistice, ci de acțiuni concrete. Fecioara preferă lucrurile palpabile și nu se lasă prinsă de iluzii. Începe lucruri serioase și de lungă durată la începutul lunii septembrie.

Astrologul sugerează că este important să ne simțim utili în această perioadă. Energia Lunii Noi este favorabilă pentru Tauri, Fecioare și Capricorni, dar provoacă Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii. Da, mai ales Fecioarele!

Această Lună Nouă poate aduce provocări suplimentare, deoarece Soarele și Luna vor fi în careu cu Marte și Saturn. Imaginați-vă că faceți curățenie și sunteți presați de timp, încercând să faceți totul deodată. Când încercăm să facem lucrurile așa, dăm cu stângul în dreptul și nu facem bine nimic. Iar asta poate duce la frustrare și sentimentul că nu reușiți să duceți la bun sfârșit sarcinile. De asemenea, opoziția cu Saturn poate crea impresia că munca voastră nu este apreciată.

Luna Nouă în Fecioară de pe 2 septembrie îți poate spune secretul pentru o viață mai împlinită și mai organizată

De această Lună Nouă în Fecioară, este important să vă îngrijiți organismul ca și cum ar fi un templu. Așadar, întrebați-vă dacă ați aduce în acest templu produse care nu mai sunt bune sau persoane cu o curățenie sufletească îndoielnică. 

Poți viziona întreaga emisiune a Danielei Simulescu despre Luna Nouă în Fecioară aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel