TREI povești uimitoare despre reîncarnare. Există conceptul de viață anterioară?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
Freepik.com
Freepik.com

Chiar dacă crezi sau nu în conceptul de reîncarnare, acesta este unul fascinant. Cu siguranță, te-ai întrebat măcar o dată dacă aceasta este prima ta experiență pe Pământ. Iată câteva povești captivante!

Te-ai aflat vreodată într-un loc care părea ciudat de familiar, chiar dacă era prima ta vizită? Pentru cei care cred în amintiri din vieți anterioare, astfel de momente pot fi profund uimitoare. Poveștile despre reîncarnare te pot motiva să-ți explorezi propriile vieți trecute.

Aceste mărturisiri adesea pornesc de la copii care își amintesc cine au fost în trecut și de la cercetători care caută dovezi.

BUNICUL

Aceasta este povestea unui băiat numit Sam. Când Sam avea 4 ani, bunica lui a murit. Tatăl său a scos un album foto vechi. Sam nu văzuse niciodată o poză cu bunicul său. Când copilul a văzut o poză cu prima mașină a bunicului său, a arătat spre ea și a spus: „Asta e mașina mea". Când i-au arătat o poză cu bunicul său și prietenii săi când era tânăr, Sam a arătat imediat spre bunicul său și a spus: „Acolo sunt eu". Ei i-au spus că nu, acela e bunicul său, dar el a repetat: „Nu, eu sunt". Apoi a început să împărtășească multe detalii care erau înfiorător de exacte. Unul care s-a remarcat a fost când s-a întors către mama lui într-o zi și a spus că în viața lui anterioară, cineva i-a transformat sora în pește. Ei l-au întrebat cine. El a spus: „Oameni răi". Sora bunicului său fusese de fapt ucisă, iar cadavrul ei fusese aruncat într-o apă.

Cele mai bine păstrate secrete ale lumii. Ce nu vom afla niciodată?

SHANTI DEVI

Când această femeie din India avea 4 ani, le-a spus părinților că adevărata ei casă era în Mathura, unde trăia soțul ei. Acel oraș este la aproximativ 90 de kilometri de casa ei din Delhi. Părinții ei au încercat să ignore povestea ei, ceea ce a frustrat-o pe Shanti atât de mult încât a fugit de acasă la doar 6 ani. Încerca să ajungă la Mathura, dar a fost adusă înapoi înainte de a putea ajunge acolo. Ea a continuat să spună detalii despre viața ei anterioară, spunându-le oamenilor că fusese căsătorită și a murit la 10 zile după ce a născut un copil. În cele din urmă, directorul școlii ei a găsit un bărbat în Mathura care a spus că această poveste se potrivea cu cea a soției sale, Ludgi Devi, care murise. El, de asemenea, a devenit convins că Shanti Devi era reîncarnarea soției sale. Shanti nu s-a căsătorit niciodată și a continuat să-și spună povestea pentru tot restul vieții.

Întrebări istorice pentru care nu se va găsi niciodată răspuns. Ce spun cercetătorii?

ANNE FRANK

Barbro Karlen s-a născut în Suedia în 1954, cu părinți creștini. Pe la vârsta de 3 ani, le-a spus părinților că nu era Barbro, ci Anne Frank. A încetat să-i recunoască pe ei ca părinți adevărați și le-a spus că adevărații ei părinți vor veni să o ia în curând. Pe măsură ce a crescut, le-a spus detalii despre viața ca Anne. Pe la vârsta de 7 sau 8 ani, a devenit confuză când profesorul său a început să vorbească despre Anne Frank în clasă. Ea se întreba cum putea profesorul să vorbească despre ea. Atunci a aflat că Anne Frank fusese deja o persoană faimoasă care trăise deja  - o victimă a holocaustului al cărui jurnal a devenit una dintre cele mai importante cărți din istorie. Când a vizitat Amsterdam pentru prima dată, a mers direct la casa Annei Frank fără indicații. În interiorul casei, a fost copleșită de anxietate, a transpirat și și-a prins mama de mână. I-a spus mamei sale că fotografiile vedetelor de cinema erau încă pe perete, mama ei nu a putut vedea niciuna, atunci unul dintre ghizii turului le-a spus că fuseseră date jos pentru a fi montate pe sticlă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel