TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

În curând, astrele dau startul sezonului eclipselor! Cu ce ne vom confrunta în această toamnă ne spune astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, este de părere că toamna acestui an o să fie destul de provocatoare, fiindcă ne pregătește trei eclipse! Una care va avea loc în septembrie și două în luna octombrie. 

Între eclipse, se petrec evenimente predestinate. Nu le putem controla, pur și simplu există și ne demonstrează că suntem muritori.

Eclipsa de Lună sau Luna Plină din Pești se va petrece peste două zile, pe 18 septembrie și aduce haos. Mai ales că există și o conjuncție a Lunii cu Neptun, care poate să ne bage în ceață ori să ne arate că am trăit într-o minciună. Va fi o eclipsă cu cântec!

De asemenea, Eclipsa de Soare sau Luna Noua în Balanță de pe 2 octombrie se va petrece lângă Mercur și Lilith. Acest fenomen ne face să ne schimbăm ideea despre pace și relații. Dar, spre deosebire de Neptun, Lilith nu aduce confuzie și haos, ci independenta și un pic de rebeliune. Însă astrologul ne spune că nu este la fel de dură precum Neptun, care ne poate lua mințile. 

Cu alte cuvinte, este un moment bun pentru a începe o relație, un parteneriat, ori pentru a ne da seama ceea ce avem nevoie de la celălalt, de la partener sau de la oamenii cu care lucram. 

Îmbrățișează magia Eclipsei de Lună! Ritualuri fascinante pentru vindecare și eliberare

Totodată, Eclipsa de Lună sau Luna Plină în semnul Berbecului de pe 17 octombrie poate să fie picătura care umple paharul, așa că trebuie să avem grijă să nu declanșăm adevărate scandaluri, din cauza furiei pe care nu am procesat-o. Trebuie să ne fie un pic de teamă, pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, se află în careu cu Eclipsa. 

Din prima eclipsă, cea de pe 18 septembrie, cei cu marcaj mutabil, de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, mai ales cei cu marcaj de Pești, vor trece prin evenimente neplăcute în primă fază. Dar, acestea sunt menite să îi trezească, în primul rand, să îi aducă cu picioarele pe pământ. Trebuie doar să accepte realitatea, chiar dacă nu este ca în povești. Deși conjuncția Lunii cu Neptun vă învăluie, aduce haos, ceartă și confuzie, laitmotivul acestui eveniment este joaca de-a baba oarba. La gradul la care se petrece eclipsa, va ajunge și Saturn anul viitor. Momentan ne trezim, dar ne scuturăm de supărare, de frustrare și de dezamăgiri abia anul viitor. Ai nevoie de această porțiune de timp ca să te vindeci, ca să treci peste păcălelile celor din jur. Această eclipsă duce și către escapism, către o evadare. Apare și un risc enorm de dependențe. Și nu trebuie să credem că tot ce zboară se mănâncă.

Pe 2 octombrie, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Balanței. Probabil ai auzit de foarte multe divorțuri sau despărțiri. Când vorbim despre un astfel de eveniment, în care este implicată și Lilith, vorbim despre ruperea unor norme ale societății. Relațiile nu mai pot fi ca acum o sută sau două de ani. Din niciun punct de vedere. Oamenii nu mai acceptă ceea ce erau nevoiți să accepte înainte, nu mai sunt forțați de societate. Iar arhetipul Balanței vrea discuție, nu ceartă. O Eclipsă de Soare în Balanță ne cere să ne uităm la celalalt ca la o oglindă. Și să ne dăm seama că relațiile nu sunt ca în filme și că într-o relație este vorba despre compromis. 

În final, pe 17 octombrie, avem și ultima eclipsă, Eclipsa de Lună din Berbec. De data aceasta Marte este în Rac și este în careu cu eclipsa. La nivel mondial, ideea de pace se schimbă, la fel și negocierile. Apar multe ciocniri, dar și o tensiune foarte mare și lupte interioare nemaipomenite. Când aducem în discuție arhetipul Berbecului, vorbim și de agresivitate și de furie. Iar Marte în Rac explodează atunci când nu te aștepți. Pe plan personal, oamenii cu marcaj cardinal sunt cei mai afectați: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. O să fim agresivi, furioși, ne grăbim. Ne frustrăm foarte mult că nimeni nu luptă pentru noi. Ne simțim ai nimănui sau victime permanente. 

Poți urmări aici emisiunea completă: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel