Tranzitul lui Mercur în Scorpion ne aduce câteva surprize. Cum ne pregătim pentru sfârșitul săptămânii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

La sfârșitul săptămânii, Mercur va intra în Scorpion. Conform unui astrolog internațional, multe secrete vor fi scoase la iveală!

Pe 13 noiembrie, Mercur își începe tranzitul în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 2 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de curioasă, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Putem deveni detectivii perfecți, dar putem face și tot felul de obsesii.

Mercur este planeta responsabilă de comunicare, intelect, memorie și transport. Semnul zodiacal în care se află Mercur în harta noastră influențează toate aceste aspecte. Fiind planeta minții, Mercur guvernează modul în care percepem lumea și ne înțelegem locul în ea. Arhetipul Scorpionului este cel al regenerării, al păsării Phoenix, al secretelor, misterelor și al suferințelor acute. Cei care au marcaj scorpionic în astrogramă sunt atrași de tot ceea ce implică dramă și de lipsa unei existențe liniare.

Încă ZECE zile cu Venus în Scorpion! Mesaje de impact pentru fiecare zodie

Celine Diong este astrolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 137k urmăritori, ne-a vorbit despre tranzitul lui Mercur în enigmaticul semn al Scorpionului! Iată previziunile sale!

„Mercur este pe cale să intre în Scorpion, așa că ne putem aștepta ca unele secrete suculente să iasă la iveală.”, spune astrologul. Conversațiile vor deveni foarte profunde, foarte rapid. O să afli lucruri pe care, poate, nu ai vrut să le afli. Dacă simți că ai evitat să vorbești despre ceva cu partenerul tău, cu cel mai bun prieten, cu familia, acum este momentul să spui tot, pentru că oricum va ieși la suprafață. Unii dintre voi probabil au primit acele mesaje de tip „trebuie să vorbim”, care par puțin intense.

Pe partea pozitivă, dacă ai încercat să afli ceva despre cineva de mult timp, probabil vei afla luna aceasta. Probabil vei descoperi ceva. Dacă te-ai întrebat dacă cineva te minte, vei afla. De asemenea, vor exista și câteva drame la locul de muncă. Există șansa să devină puțin haotic, mai ales dacă oamenii nu pot ține gură închisă despre nimic.

Mitologia zodiei Scorpion: o legendă despre moarte și renaștere

Anumite persoane poate că îți zâmbesc în față, dar sunt dubioase pe la spate. Cei care se cațără pe scara corporatistă, aveți grijă, pentru că luna asta vor fi „în plus”. În această perioadă când Mercur trece în Scorpion, drama de la locul de muncă va deveni și mai dezordonată. Jocuri de putere, bârfe în birou. Unii s-ar putea să-și piardă slujba, în timp ce alții ar putea să primească acea promovare pe care o așteptau de foarte mult timp. 

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel