Trăim în plină Apocalipsă? Iată semnul pe care nimeni nu-l vede!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Profeții
Freepik.com
Freepik.com

Despre anul 2024 se spune că este cel în care cele mai multe semne ale Apocalipsei s-au împlinit. Lumea se destramă, iar semnul cel mai important a fost tot timpul în fața ochilor noștri!

Îți faci griji în legătură cu apocalipsa din 2024? Cuvântul „apocalipsă" provine de fapt din grecescul „apocalypsis", care înseamnă dezvăluire sau revelație. Nu înseamnă neapărat sfârșitul lumii, ci mai degrabă o dezvăluire a adevărurilor ascunse.

Scriitorul american Joseph Campbell a spus că apocalipsa nu indică un sfârșit al lumii înflăcărat, ci faptul că ignoranța și complezența noastră ajung la un sfârșit.

Deci, la ce ne putem aștepta în 2024? În jurul nostru, putem vedea că lumea se destramă. De ce? Din cauza adevărurilor care ies la iveală, adevăruri despre noi înșine și despre realitate. Această dezvăluire, sau Apocalipsă, pregătește calea pentru nașterea unei noi lumi, un nou început.

Astfel, probabil vom vedea schimbări semnificative în societate, politică și mediu. Dar depinde de noi să ne asigurăm că aceste schimbări sunt în bine.

Apocalipsa poate fi văzută ca un timp al transformării și renașterii, ca o șansă pentru noi să reflectăm asupra vieților noastre și să facem schimbări pozitive pentru viitor.

Se adeveresc predicțiile Babei Vanga? O serie de evenimente din 2024 se potrivesc!

Așadar, în loc să ne temem de Apocalipsă, ar trebui să o îmbrățișăm ca pe o oportunitate de creștere și îmbunătățire personală.

Totuși, chiar și Biblia ne avertizează cu privire la atitudinile deteriorate, pe care le privește ca pe un semn al Apocalipsei. Iată ce ne spune!

În Timotei 3:1-4, Biblia a prezis că oamenii în general vor fi „nerecunoscători, neloiali, ... nu vor fi deschiși la nicio înțelegere, vor defăima, nu vor avea autocontrol, vor fi cruzi, fără dragoste pentru bine, trădători, încăpățânați, plini de mândrie." Aceste atitudini vor atinge extreme astfel încât era ar putea fi cu dreptate descrisă ca "vremuri critice greu de gestionat."

Iisus a prezis că oamenii în general vor ignora dovezi copleșitoare ale apropiatului sfârșit. (Matei 24:37-39). Mai mult decât atât, Petru 3:3, 4 a prezis că unii vor batjocori aceste dovezi, respingându-le complet:

Petru 3:3-4: Podoaba voastră să nu fie podoaba de afară, care stă în împletitura părului, în purtarea de scule de aur sau în îmbrăcarea hainelor, ci să fie omul ascuns al inimii, în curăția nepieritoare a unui duh blând și liniștit, care este de mare preț înaintea lui Dumnezeu.

Matei 24:37-3:  Aşa cum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi la venirea Fiului Omului. Căci aşa cum era în zilele de dinaintea potopului, când oamenii mâncau, beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în arcă, şi nu au ştiut nimic până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului Omului.

Zece profeții ale lui Nostradamus pentru Anul Dragonului, 2024. Evenimente care ar schimba lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel