Totul se poate schimba pentru aceste PATRU zodii! Renasc din cenușă sau se afundă în greutăți?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Acum aproximativ o lună, Saturn și-a început retrogradarea în Pești. Ce trebuie să rețină aceste zodii?

Pe 29 iunie, Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, și-a început retrogradarea în Pești, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. 

Saturn este planeta asociată cu timpul și preferă ca lucrurile să se desfășoare într-un anumit ritm. Când discutăm despre Saturn retrograd, ne referim la întârzieri, blocaje și la o serie de teste și limite. Acest tranzit este unic prin modul în care ne confruntă cu realitatea.

Dacă ne-am făcut treaba așa cum trebuie, Saturn nu este doar o sursă de provocări, ci poate aduce și multe oportunități. Până pe 5 noiembrie, dacă o situație pe care o considerai încheiată reapare în viața ta, înseamnă că nu ai rezolvat-o complet. Va trebui să te ocupi de această problemă, lăsând deoparte alte responsabilități. Saturn nu te va elibera până când nu dovedești că ai rezolvat lucrurile așa cum trebuie.

La ce vor fi martore următoarele patru zodii? 

Taur/Ascendent în Taur

Saturn îți arată că, dacă nu primești ceea ce meriți, este mai bine să cauți altceva. Fiind retrograd în Casa a 11-a, îți arată că planurile tale trebuie revizuite și înlocuite cu unele mult mai serioase. Această planetă te învață să te adaptezi, să înțelegi că viitorul nu este mereu roz și îți aduce maturitate și seriozitate. De asemenea, Saturn face ordine în cercul tău de prieteni.

Este posibil ca mulți prieteni să plece, să se mute, să se căsătorească sau să nu mai fie prezenți în viața ta. Deși inițial te poate supăra, vei realiza că fiecare trebuie să își vadă de viața lui. Saturn poate aduce mai puțini prieteni, dar de o calitate superioară. Casa a 11-a are și o componentă financiară, așa că este momentul să te gândești serios la acest aspect.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Saturn în Casa a 8-a, ai dorit să menții anumite relații, dar ce spune Saturn retrograd? Este acea relație benefică pentru tine? Îți aduce acel parteneriat vreun avantaj?

Nu mai trebuie să te agăți de nimic. Este important să înțelegi că poți funcționa foarte bine și fără anumite persoane sau situații din viața ta.

Când Saturn retrogradează în această casă, te face să te confrunți cu fricile tale profunde. Nu trebuie să uităm că frica primordială este frica de moarte. Ai impresia că nu poți exista fără o anumită persoană în viața ta.

În plus, confruntarea cu moartea, în diferite forme (nu neapărat fizice), îți aduce aminte că noi, ca oameni, ne luptăm pentru anumite lucruri doar pentru a nu muri. De multe ori, suntem dependenți de relații toxice, crezând că astfel simțim că trăim.

Balanță/Ascendent în Balanță

Saturn retrograd în Casa a 6-a te face să realizezi că nu este indicat să te implici prea mult în problemele personale ale colegilor sau în chestiunile de la locul de muncă.

Este important să menții o conduită profesională și seriozitate în acest domeniu. Ar fi bine să adopți o atitudine detașată și obiectivă față de oamenii cu care lucrezi.

De asemenea, Saturn retrograd în Casa a 6-a aduce multă muncă și îți arată că stilul tău de a munci este nesănătos. Dacă simți că nu mai faci față, înseamnă că ai suprasolicitat și nu ai comunicat că nu poți gestiona toate sarcinile sau că te simți copleșit.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Saturn este retrograd în Casa a 5-a. Având în vedere și prezența lui Jupiter în Casa a 7-a, este evident că vei privi relațiile în care te afli dintr-o altă perspectivă.

Dintr-o dată, nu mai ești atât de iubăreț, afectuos și romantic, realizând că aceste atitudini nu îți aduc niciun beneficiu concret. Poate ai trecut prin situații, din martie până acum, în care ai visat cu ochii deschiși și ai descoperit că acestea nu reflectă realitatea.

Saturn retrograd vrea să te învețe că fericirea ta nu depinde de ceilalți, ci doar de tine. Cu cât vei căuta fericirea în alții, cu atât mai puțin o vei găsi.

Saturn în Casa a 5-a poate fi destul de neplăcut. Îți poate aminti de momente din copilărie în care, poate, nu ai primit suficientă atenție, iubire și disponibilitate.

Aceste PATRU zodii nu și-ar trăda niciodată partenerul. Loialitatea este piatra lor de temelie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel