Topul celor mai protective zodii. Cine te apără cu prețul vieții?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Ai observat că unii oameni sunt pur și simplu protectivi în mod natural față de alții? Ei sunt mereu atenți la cei dragi și sunt fericiți să își asume rolul de stâncă de sprijin pentru alții, ori de câte ori aceștia au nevoie. 

Ei bine, dacă privim către cerurile vaste, există o forță formidabilă mai puternică decât orice eveniment cosmic: instinctul protector al zodiilor. Deși fiecare zodie are propria sa modalitate unică de a  îngriji, unele sunt asemănătoare cu bodyguarzii cerești, gata să intervină în orice moment pentru a-și proteja persoanele dragi.

Așadar, să descoperim cele patru zodii care ar lua cu bucurie un glonț metaforic pentru tine!

Rac

Inima ta este la fel de mare precum Luna care te guvernează, iar instinctele tale protectoare sunt mai feroce decât o ursoaică cu puii săi. Când vine vorba de cei dragi, nu doar că îți porți inima pe mânecă, ci îți transformi mâneca într-o armură de cavaler completă. Ideea ta de seară confortabilă implică asigurarea faptului că toți cei la care ții sunt protejați emoțional, fizic și spiritual de realitățile dure ale lumii. Dar, să fim realiști, uneori bula ta protectoare poate părea puțin sufocantă. Amintește-ți că cei dragi s-ar putea să aprecieze puțin spațiu pentru a respira, cu excepția cazului în care sunt pasionați de energia ta.

Scorpion

Ești un suflet misterios, cu ochi care pătrund prin fațade și loialitate la fel de adâncă precum tranșeele oceanului. Natura ta protectoare nu este despre gesturi grandioase, ci despre a fi gardianul tăcut și vigilent. Ești ca un agent secret îmbrăcat în umbre, mereu în alertă maximă pentru orice amenințare la adresa cercului tău interior. Motto-ul tău este: „Dacă te joci cu cei dragi mie, vei simți înțepătura scorpionului”. Dar iată problema. În timp ce intensitatea ta este admirabilă, ar putea speria potențialele amenințări, prietenii și poate chiar câțiva vânzători ambulanți. Nu toată lumea încearcă să-ți facă rău ție sau cercului tău interior. Asigură-te că ești obiectiv în privința oamenilor pe care îi lași în viața ta. Totul este despre echilibru.

Vacanța de vară perfectă pentru fiecare semn zodiacal. Unde poți călători?

Taur

Natura ta protectoare este la fel de solidă ca pământul. Odată ce cineva este în cercul tău, ești ca un câine de pază loial, deși unul care preferă paturile de lux pentru câini și delicatese gourmet. Abordarea ta în protejarea altora este practică, fiind concentrat pe crearea unui mediu sigur și stabil în care cei dragi să poată prospera fără griji. Cu toate acestea, poți părea posesiv. Amintește-ți că prietenii și familia ta nu sunt colecția ta personală de porțelanuri fine, ci spirite libere.

Leu

Ai o inimă la fel de caldă precum Soarele care te guvernează. Natura ta protectoare strălucește puternic pentru toți cei care o văd. Ești regele sau regina junglei, răgnind feroce la oricine suficient de nesăbuit să amenințe mândria ta. Cercul tău interior este tribul tău sufletesc și nu vei lăsa pe nimeni sau nimic să se încurce cu el. Măsurile tale protectoare sunt de obicei grandioase și teatrale, pentru că în lumea ta, ori faci lucruri mari, ori deloc. Totuși, încearcă să te asiguri că instinctele tale protectoare nu-i umbrește accidental pe cei pe care încerci să-i protejezi. La urma urmei, nu toată lumea vrea să trăiască în lumina reflectoarelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel