Top ZECE căutări bizare de pe Astrosens. Ce curiozități au cititorii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cu ocazia aniversării Astrosens, am realizat un top al celor mai ciudate căutări de pe site. Noi v-am obișnuit cu articole din diverse domenii, dar câteodată nu putem satisface chiar toate curiozățile!

Vă reamintim că Astrosens.ro împlinește trei ani! Cu ocazia aniversării, ne-am gândit să vedem care au fost cele mai bizare căutări de pe site. Noi ne pricepem la astrologie, dar cititorii au curiozități din toate domeniile. Este important să ne știm ceea ce vă doriți să citiți, dar trebuie să fim sincere cu voi, unele căutări nu vă fac bine. Altele vă pot ajuta și este bine să vă lărgiți cultura generală. Sperăm că în acești trei ani, am reușit să vă răspundem curiozităților pe care le-ați căutat la noi pe site.

Să vedem ce au căutat oamenii pe Astrosens!

„Soartă”

Conform DEX, soarta este „Forță (sau voință) supranaturală despre care se crede că hotărăște tot ce se petrece în viață.” Dar întrebarea este: de ce caută oamenii acest cuvânt în aparență simplu, dar cuprinzător? Este clar, soarta nu ne-o putem schimba. În esență, după niște vorbe din popor, ce ne este scris nu poate fi schimbat. De ce să stăm cu grija a ceea ce se poate în viitor când ne putem bucura de prezent și de ceea ce ne oferă? Trecutul nu mai poate fi schimbat, viitorul este incert, tot ceea ce ne rămâne este ce avem aici și acum.

„Se poate congela salata Beouf”

Este o întrebare destul de bună. Au fost multe căutări legate de acest subiect, sub diverse forme. Nu suntem chiar un site specializat în gastronomie, dar vă putem lăsa răspunsul la această întrebare. Nu poate fi congelată. Maioneza se va tăia, astfel își va pierde din gust. Poate în preajma sărbătorilor, vom aprofunda subiectul.

„Vrăji de dragoste cu efect imediat”

Aceasta este o căutare grea. De ce să îndrăgostești pe cineva împotriva voinței sale? Poate dacă respectiva persoană nu te place în mod natural, nu este o idee bună nici prin alte căi. Cu siguranță, vei găsi pe cineva pentru care nu îți trebuie vrăji cu efect imediat. Singura vrajă dintre voi ar trebui să fie iubirea pură. Dacă revenim la prima căutare, nu este recomandat să te joci cu „soarta”. 

„Aura roz”

Se zice că toți avem câte o aură care ne înconjoară. Posibil să fie doar un mit. Chiar dacă unii afirmă că pot vedea, doar știm că șarlatani sunt la tot pasul. Culoarea aurei nu ne poate influența în vreun fel. Prin urmare, ce rost are să ne punem întrebări mistice care nu își au rostul?

„Seriale cu vârcolaci”

Serialele SF sunt un mod de a evada din realitatea plictisitoare. De-a lungul vremii, v-am mai recomandat seriale. Printre ele, sigur se regăseau și cu vârcolaci. Chiar și în Scooby Doo, desenul copilăriei, am văzut ființe supranaturale. Un prim serial de privit este Teen Wolf. După care, poți continua cu The Vampire Diaries sau The Originals.

9 seriale cu vampiri și vârcolaci, de neratat pentru fanii genului

„Babasha zodie”

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma lui Babasha. Știm peripețiile dintre Babasha și faimoasa trupă ColdPlay. Acesta este un nativ Pești. Din punct de vedere astrologic, este copia lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Astrogramă natală Babasha. „O asemenea ocazie o ai o dată în viață!"

„Ritual scrie nume lumânare”

Să sperăm că vă refereați la rituarile de Lună Nouă și Plină. Acelea le putem facem în folosul nostru. Pe Astrosens, găsești multe rituari de făcut. Și nu le ducem într-un misticism exagerat, ci sunt umane. Ne ajută la bunăstarea noastră. 

OPT ritualuri eficiente pentru purificarea casei. Te scapă de energiile negative!

„Leacuri bătrânești pentru urechi”

Noi recomandăm să consultați un specialist când aveți probleme. Nu că leacurile bătrânești ar fi o problemă, dar medicina a evoluat destul de mult. Iar problemele de tip ORL pot ajunge foarte grave. Nu vă mai autodiagnosticați și nici nu vă tratați singuri. O vizită la medic te poate scoate din multe probleme!

„De ce n-o poți uita pe femeia Scorpion”

În general, de ce nu poți uita un Scorpion? Mai multe persoane se plâng de faptul că Scorpionii nu pot fi uitați. Așa este! Conexiunea cu aceștia lasă o amprentă mare în suflet. Noi am scris atât despre femeia Scorpion, cât și despre bărbatul Scorpion. Chiar și după ce ne frâng inima în milioane de bucăți, noi tot îi iubim. Aceștia sunt foarte enigmatici și pasionali când vine vorba de zona intimă. Nu judecăm după zodii, însă ar fi mai bine să vă feriți. Nu de alta, dar vă protejați sănătatea psihică. 

Calități unice ale femeii Scorpion. De ce NU poți să-i reziști?

„Cele trei iubiri ale vieții”

Alt mit este că în viață avem trei iubiri. Una care este platonică, a doua care ne frânge cel mai tare inima și a treia care este pentru totdeauna. Dar cine decide cât putem iubi? Prima dragoste poate să fie și ultima. A patra dragoste poate fi cea mai mare iubire. Niciodată nu știi ce îți aduce viața, mai ales pe cine. Iubirea este un sentiment complicat. Nu poate fi descrisă în cuvintă și nici să-i ții contul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel