Top TREI zodii de bărbați care te fac să te simți ca într-un basm. Sunt cei mai buni parteneri!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Iată cele trei zodii de bărbați care știu cum să-și trateze partenera ca pe o regină, oferindu-i atenția, afecțiunea și surprizele la care orice femeie visează într-o relație!

Este cu adevărat iubire dacă partenerul tău nu te răsfață puțin? Toată lumea se bucură să fie alintată, și este perfect normal. Totuși, nu toți iubiții sunt suficient de înțelegători sau creativi pentru a veni cu idei spontane, idei care te fac să te simți în vârful lumii. 

Cuvântul „răsfăț” nu trebuie să aibă mereu o conotație negativă. Este frecvent folosit pentru a exprima o revărsare de dragoste și gesturi extravagante care fac o persoană să se simtă specială. 

Iată trei semne zodiacale care te vor răsfăța până în măduva oaselor, în fiecare zi a relației voastre!

Numărul 1: Taur

Taurul iubește tot ceea ce este luxos și plin de plăceri vinovate. Aceștia tind să fie autoindulgenți și știu fericirea pe care o simți atunci când ești răsfățat. Când vine vorba de nevoile iubitei lor, nu există conceptul de „prea mult”. Te vor lăsa să te răsfeți ca și cum nu ar exista mâine. Le place să fie răsfățați și să se implice în activitățile lor preferate, așa că nu este o surpriză că își răsfață complet partenerii cu atenție și cadouri.

Astrologia și crimele notorii. Cei mai faimoși criminali în serie au semne zodiacale mutabile!

Numărul 2: Rac

Un iubit Rac este încântat de perspectiva de a-și trata iubita ca pe o prințesă într-un castel mare, cu un dragon. Pentru ei, răsfățul partenerului lor se traduce direct prin a-i oferi tot ce și-a dorit vreodată în viață. Partea care le place cel mai mult este să vadă cum i se luminează fața iubitei atunci când îi oferă ceva ce îi place. Au multă iubire de oferit, iar când își găsesc acea persoană specială, vor să se asigure că ea știe că înseamnă totul pentru ei. 

Numărul 3: Leu

Leul știe ce înseamnă să fii răsfățat, așa că înțelege că tratarea iubitei ca pe o regină o va face să se simtă la fel. Leii, zgomotoși și lăudăroși, nu se sfiesc să-și exprime public dragostea pentru partenera lor și să o răsfețe. Își copleșesc partenera cu cadouri opulente și delicatese decadente. Săruturile tandre și masajele la picioare sunt pentru cei plictisitori. Te poți aștepta la un tratament extravagant de la iubitul tău Leu. Desigur, Leul este minunat de afectuos, dar înțelege și că o excursie de weekend la un resort de lux sau o sesiune de spa pentru iubita lui nu va face decât să îmbunătățească viața lor amoroasă.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel