Top TREI cele mai PĂCĂTOASE zodii. Care este păcatul lor cel mai mare?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

În funcție de personalitățile lor zodiile ajung să fie cunoscute după anumite calități sau defecte. Află dacă ești în topul păcătoșilor!

Iată care sunt păcătoșii zodiacului și care este cel mai mare păcat al acestora!

Pe locul 3: Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru le place mereu să fie în frunte și pentru asta pot face lucruri neconvenționale, Berbecul sau cine are Ascendentul în Berbec ocupă locul 3 în topul păcătoșilor. Nevoia lor constantă de competiție și modul în care se implică cu pasiune îi fac să nu fie prea răbdători, smeriți sau orientați spre fapte bune.

Care este păcatul acestora? FURIA. Datorită impulsivității lor, comportamentul acestora poate fi imprevizibil și au tendința să fie furioși atunci când lucrurile nu se desfășoară conform planului. 

Berbec, Leu, Săgetător: Nativii cei mai curajoși și pasionali ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

Pe locul 2: Leu/Ascendent în Leu

Mândria nu este întotdeauna de ajutor pentru cei cu zodia Leu sau cu Ascendentul în Leu, astfel se duc adesea către vârful topului păcătoșilor. Nevoia lor de a fi în centrul atenției și dorința lor constantă de dramă îi poate aduce într-un iad al măcinărilor interioare.

Ce păcat au săvârșit? Bineînțeles, MÂNDRIA. Ei știu cum să îi impresioneze pe ceilalți și să se asigure că beneficiază de toată atenția lor. Pot fi egoiști și consideră că toată lumea ar trebui să se învârtă în jurul lor. Atunci când privesc în ochii celuilalt, de fapt, își caută propria reflexie.

Pe locul 1, trofeul zodiilor păcătoase: Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trofeul păcătoșilor este câștigat de Scorpioni. Fiind misterioși, niciodată nu știm cu certitudine ce ascund în adâncurile lor, cu traumele lor bine păstrate în subsol, întunecați, secretoși și cu o nevoie continuă de a manipula, Scorpionii sau cei cu Ascendent în Scorpion se află în fruntea topului demonic. Cu toate acestea, trebuie recunoscut că latura lor malefică este și foarte atrăgătoare.

Horoscopul dependențelor. Care este cea mai mare slăbiciune a ta, în funcție de zodie?

Care este păcatul acestor nativi? DORINȚA. Sunt atrăgători și emană o energie sexuală puternică. În ei arde focul dorinței și al pasiunii. Uneori, din cauza acestei dorințe care le întunecă mințile, se poate întâmpla să rateze ocazia unei iubiri adevărate și deseori stau și se întreabă de ce au fost părăsiți.

Alte zodii situate la „păcătoși”

Despre Pești sau cei cu Ascendentul în Pești ai putea crede că sunt pâinea lui Dumnezeu, dar capacitatea lor de a se adapta la orice situație, simbioza lor și abilitatea de a se sincroniza cu caracterul cuiva îi poate transforma în adversari periculoși.

Fecioarele sau cei cu Ascendentul în Fecioară sunt cunoscuți pentru ordine și meticulozitate, dar deseori sunt concentrați pe aspectele egoiste ale planului, alături de Tauri sau cei cu Ascendentul în Taur, care caută modalități de a obține mai multă bogăție și avere. Săgetătorii, la rândul lor, adaugă o notă de superficialitate, tratarea lumii cu mai puțină seriozitate, fiind mereu în mișcare, în căutarea altor oportunități.

Taur, Fecioară și Capricorn: Nativii cei mai practici și stabili ai zodiacului. Ce alte calități mai au?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel