Toamna prin ochii zodiilor. Ce oportunități ai, în funcție de semnul solar?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pixabay.com
pixabay.com

Fiecare zodie poate să aibă o perspectivă diferită asupra toamnei. 

Toamna și-a intrat în drepturi. Dar cum îmbrățișează fiecare semn din zodiac acest anotimp?

Berbec

Pentru Berbeci, toamna este un sezon al energiei, dar și al inițiativelor. Ei se pot bucura de activități în aer liber, pot să iasă mai mult în parc, să aleagă mai des drumețiile. Adrenalina sezonului îi caracterizează.

Taur

Pentru nativii Taur, toamna poate fi sinonimă cu gusturile mâncărurilor de sezon, cu confortul. Plimbările prin natură și gătitul cu ingrediente de sezon le pot face foarte bine. Cei care apreciază tradițiile se pot bucura de pregătirea gemurilor ori de culesul merelor, de ce nu. 

Gemeni

Gemenii văd toamna ca pe o șansă de a se integra în noi cercuri sociale. Ar face bine să caute evenimente culturale, festivaluri de sezon, care îi ajută să socializeze și să schimbe idei. O discuție interesantă lângă un foc de tabără sau o seară în oraș cu prietenii sunt experiențe pe care Gemenii le adoră.

Rac

Pentru nativii Rac, toamna poate aduce emoții profunde. Ei iubesc atmosfera intimă a serilor răcoroase petrecute acasă, cu cei dragi. Decorarea casei cu lumânări parfumate și ornamente de toamnă pot fi ritualuri care le aduc bucurie. Și, de ce nu, gătitul rețetelor de sezon este o modalitate ca Racii să își arate afecțiunea pentru familie.

Leu

Ei bine, Leii iubesc strălucirea. Dacă sărbătoresc Halloween-ul, de exemplu, acesta poate fi momentul lor de glorie. Au ocazia să se transforme în personaje fantastice ori să organizeze o petrecere tematică la care să își invite prietenii. 

Fecioară

Mulți nativi sunt născuți toamna, așa că este sezonul perfect pentru ei. Mulți se ocupă de organizare, de curățenie, de pregătirea pentru iarnă. Unii nativi pot să se implice în grădinărit, să se plimbe prin natura, să aleagă orice ocazie pentru a se conecta la natură.

Balanță

Balanțele pot fi atrase de toamnă, mai ales din punct de vedere estetic. Le plac peisajele colorate de toamnă și iubesc să se îmbrace cât mai frumos. Pot să organizeze picnicuri sau să meargă la evenimente culturale. 

Scorpion

Scorpionii sunt atrași de misterul toamnei. Acest sezon îi ajută la introspecție și reflecție. Pot alege plimbări solitare prin pădure, unde pot medita și unde se pot reconecta cu sinele interior. Aceștia pot participa și la evenimente care le stimulează imaginația.

Săgetător

Ce știm despre Săgetători? Că sunt aventurieri înnăscuți! Toamna le dă șansa să exploreze să vadă noi culturi și destinații. Pot opta pentru călătorii spontane sau pot merge în locuri unde se pot bucura de experiențe culinare unice. Săgetătorul vede toamna ca pe un moment de învățare.

Capricorn

Capricornul se poate folosi de lunile de toamnă ca să își seteze obiective clare și să își planifice viitorul. Pot să participe la evenimente, se pot concentra pe dezvoltare personală ori se pot implica în acțiuni de voluntariat. 

Vărsător 

Vărsătorii sunt atrași de inovație și originalitate, așa că toamna le poate stimula creativitatea. Acești nativi pot să participe la diferite ateliere sau evenimente culturale. Se pot implica și în diferite proiecte comunitare. 

Pești

Toamna poate fi pentru Pești o etapă de reflecție, dar și de conexiune spirituală. De obicei, acești nativi se bucură de atmosfera melancolică a acestor luni de toamnă. Plimbările și micile escapade le oferă șansa de conectare cu sinele. Acești nativi pot fi atrași și de activități artistice sau de exprimarea emoțiilor prin muzică, dans sau pictură.

Ce fel de bunic/ă ești, în funcție de zodie? Trăsături pentru fiecare semn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?