Toamnă cu lumină și abundență pentru PATRU zodii. Binecuvântările astrale sunt ale voastre!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Luna Plină în Pești marchează un început promițător pentru patru zodii. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

Pe 18 septembrie, avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Pești. Este un moment foarte important din toate punctele de vedere. Nu vom simți efectele doar pentru o zi, ci pentru mult timp. Această Eclipsă/Lună Plină deschide capitole importante în viața noastră. Pentru unele zodii, aduce multe îmbunătățiri.

May este un astrolog și numerolog internațional, cu aproape un milion de urmăritori pe contul său de TikTok. Totodată, ea oferă și tehnici de manifestare. Într-un videoclip, ne-a vorbit despre zodiile care vor primi bucurii de la astre cu ocazia Lunii Pline în Pești. Iată ce ne spune!

Dacă ai planete în Gemeni, Fecioară, Pești sau Săgetător, vei fi foarte influențat de Luna Plină din 18 septembrie. Această Lună Plină, extrem de puternică, marchează sfârșitul oficial al oricăror dificultăți legate de limitele personale, confuzia legată de viitor sau chiar relațiile karmice. Mai ales dacă ai planete în Pești, vei accesa puterea ta interioară așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Dacă ai Soarele sau Luna în Pești, acest moment marchează sfârșitul oficial al tuturor luptelor emoționale, fizice și mentale prin care ai trecut.

Luna Plină din 18 septembrie este începutul sfârșitului în numerologie. Ne așteaptă doi ani de schimbări drastice!

Dacă ai planete în Fecioară, aceasta marchează sfârșitul oficial al sacrificiilor sau al renunțării la tine însuți pentru cei din relații care nu fac altceva decât să-ți împiedice dezvoltarea. Te vei trezi la realitate.

Cei cu planete în Săgetător vor avea o intuiție deosebit de puternică în următoarele zile. Acordă atenție viselor tale, pentru că vor fi pline de mesaje în această perioadă. De asemenea, vei găsi mai multă stabilitate și claritate în legătură cu fundațiile pe care le construiești în viața ta, fie că este vorba despre casă, loc de muncă, carieră sau o inițiativă de afaceri.

Dacă ai planete în Gemeni, acesta este sfârșitul oricăror dificultăți pe care le-ai avut în carieră, la locul de muncă, în activitățile profesionale, în găsirea locului tău în lume și a scopului tău. Lucrurile vor deveni mult mai clare pentru tine și îți vei găsi calea.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?