Toamnă cu iz de poveste pentru TREI zodii. Totuși, Universul le trage serios de mânecă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce previziuni există pentru trei semne ale zodiacului în lunile de toamnă ale acestui an?

Cert este un lucru: va fi o toamnă destul de încărcată din punct de vedere astrologic. Astrele îți pun la dispoziție unele oportunități, pe care nu trebuie să le ratezi. Dar nu va fi ușor. Totuși, trei zodii pot fi binecuvântate, dacă știu să privească partea plină a paharului.

Vă reamintim că mâine urmează o eclipsă de Lună, iar următoarea se va petrece pe 17 octombrie. Pe 2 octombrie avem și o Eclipsă de Soare de această dată, care se petrece lângă Lilith, deci, distracție mare!

Până în noiembrie, Lordul Karmei, Saturn, continuă să fie retrograd în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. Vom fi nevoiți să vedem realitatea mai dură a vieții. Dar Saturn nu vrea să te pedepsească, ci doar să te facă să îți dai seama care sunt domeniile vieții în care te-ai amăgit. Vrea să nu mai visezi cu ochii deschiși, ci să fii mai simplu, mai minimalist și să nu mai lupți în zadar, pentru ce nu are rost.

Balanță/Ascendent în Balanță

În toamnă, Lilith din semnul tău se va întâlni cu Nodul Sud. Va aduce idei nonconformiste și o dorință de a rupe legături vechi. Vei deveni mai rebel și mai original, iar schimbările vor fi bruște și vizibile pentru cei din jur. Deși Lilith poate părea amenințătoare, astrologul Daniela Simulescu crede că te va ajuta să te eliberezi de situații impuse de societate. Dacă apar conflicte cu familia, colegii sau partenerul, este din cauză că nu mai poți face compromisuri. Iar asta e bine! Compromisul nu își mai are locul în viața ta. Cu Saturn retrograd în casa a șasea, vei avea dificultăți la locul de muncă și în relațiile cu colegii. Poți avea probleme de sănătate și dificultăți financiare. Dacă vei căuta un nou loc de muncă, vei întâmpina obstacole. Saturn retrograd te îndeamnă să muncești fără așteptări mari. Jupiter în casa a noua îți oferă ajutorul necesar pentru a face schimbări. În această toamnă, ești vizat de toate cele trei eclipse (18 septembrie, 2 și 17 octombrie). Chiar dacă Jupiter te sprijină, vei avea parte de provocări.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, este retrograd până pe 15 noiembrie, dar acest lucru nu te afectează atât de mult ca pe alții. Cu Jupiter în casa a șasea, fie că e retrograd sau nu, este important să te concentrezi pe sănătate. Capricornul este cunoscut pentru tendința de a se neglija, dar acum nu mai este cazul. Vizitează medicul, previne sau tratează problemele de sănătate. Folosește-l pe Saturn retrograd în casa a treia pentru a-ți construi o viață interioară solidă, astfel încât să îți menții autocontrolul în fața provocărilor. Vei fi mai înțelept, comunicativ și dornic să împărtășești informații. Chiar dacă cei din jur sunt mai serioși, tu vei fi plin de umor și dornic să interacționezi. Mintea ta va fi un mare aliat, așa că nu ezita să te joci cu ea.

Berbec/Ascendent în Berbec

În toamna aceasta, viața te va surprinde cu multe evenimente neașteptate. Vor apărea situații care nu mai pot continua ca înainte. Universul te îndeamnă să reflectezi asupra relațiilor tale cu familia, partenerul și limitele personale. Este momentul să te trezești din leneveală și să reconsideri ce ai învățat la începutul anului 2024, având în vedere și anul 2025. Relația cu frații și surorile va suferi schimbări, începând cu 9 octombrie, când Jupiter va retrograda în casa a treia. Axa Nodurilor Lunare pe casele 1-7 aduce și surprize pe plan relațional. Ai toate instrumentele necesare pentru a lua decizii importante și a clarifica ce îți dorești. Dacă ai așteptări nerealiste de la alții, acestea vor avea consecințe anul viitor. Decide ce îți dorești cu adevărat, atât pe plan personal, cât și profesional.

PATRU zodii vor avea de înfruntat obstacole serioase. Vor triumfa sau nu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel